Η Andrea Sunshine δεν είναι μία συνηθισμένη γιαγιά. Με εμφάνιση που κόβει την ανάσα, η εξαιρετικά γυμνασμένη 53χρονη έχει τους κοιλιακούς μιας γυναίκας με τα μισά της χρόνια, ενώ τρώει κάθε μήνα 150 αβγά για να παραμένει fit και σέξι.

Η Sunshine είναι μια διαζευγμένη γιαγιά δύο παιδιών που περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου της στο Λονδίνο, όπου γυμνάζεται τακτικά στο γυμναστήριο για να παραμένει σε φόρμα. Μάλιστα, η εικόνα της, που σε καμία περίπτωση δεν είναι εκείνη της γιαγιάς που όλοι έχουμε στο μυαλό, την αναγκάζει αρκετά συχνά να προσελκύει άντρες με τα μισά της χρόνια που θέλουν να βγουν ραντεβού μαζί της -η ίδια έρχεται στην αμήχανη θέση κάθε τόσο να τους αποκρούει.

Η fit γιαγιά που τρώει 150 αβγά τον μήνα για να παραμένει σέξι

Αυτήν την στιγμή, όμως, το μόνο που την απασχολεί είναι το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου όπου προπονείται στη Βραζιλία (η μισή κατάγωγή της είναι από εκεί) της είπε ότι δεν της επιτρέπεται, πλέον, να καταγράφει τις προπονήσεις της και να τις ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τους 133.000 followers της.

Σε μια ανάρτηση που έχει πλέον διαγραφεί, η Sunshine, η οποία μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Βραζιλίας, ισχυρίστηκε ότι ο διευθυντής του γυμναστηρίου SmartFit στο Buzios της Βραζιλίας, της είπε να κλείσει την κάμερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η New York Post.

«Του είπα ποια είμαι, αλλά αυτό το έκανε χειρότερο», είπε, σύμφωνα με το Jam Press. «Ζήτησε να δει το Instagram μου. Του έδειξα», συνέχισε. «Εκείνος αντέδρασε με ένα χλευασμό και είπε: “Ω, είσαι διάσημη; Αλλά, λυπάμαι, δεν μπορείς να βιντεοσκοπείς την προπόνησή σου”».

Η παθιασμένη με τη γυμναστική 53χρονη είπε ότι ένιωσε «τεράστια δυσφορία και αμηχανία» από την αλληλεπίδρασή τους και ευχήθηκε ο μάνατζερ να την είχε παραμερίσει αντί να την μαλώσει στη μέση της αίθουσας με τα βάρη.

«Μια προειδοποίηση προς όλους τους αθλητές και τους influencers στην περιοχή μου, δεν πρέπει να δεχόμαστε αυτού του είδους την προκατάληψη. Αν ήμουν άνδρας, θα ενεργούσε αυτός ο μάνατζερ με τον ίδιο τρόπο;», διερωτήθηκε. Σύμφωνα με τη Jap Press η ανάρτηση συγκέντρωσε 2.000 likes και ποικίλα σχόλια από τους followers της fit γιαγιάς.

«Πηγαίνετε στο OnlyFans και κερδίστε πολλά χωρίς να χρειάζεται να εκτεθείτε», έγραψε ένας, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε πως «Αν ήσουν άντρας, κανείς δεν θα διέκοπτε την προπόνησή σου για να σε φέρει σε δύσκολη θέση».

Η αυστηρή διατροφή που ακολουθεί

Η μισή Ολλανδέζα, μισή Βραζιλιάνα δήλωσε στο Jam Press ότι διατηρεί αυστηρή ρουτίνα υγείας και γυμναστικής, ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή γεμάτη με μεγάλη ποικιλία λαχανικών και πρωτεϊνών.

Σύμφωνα με τη New York Post, o ημερήσιος αριθμός θερμίδων της μπορεί μερικές φορές να φτάσει μέχρι και τις 3.500 θερμίδες σε έξι έως οκτώ γεύματα, ενώ της αρέσει να τρώει μπρόκολο, πράσινα φασόλια, καλαμπόκι, ασπράδια αυγών, κουνουπίδι, γλυκοπατάτα, λάχανο και σπανάκι.

Επιλέγει να μείνει μακριά από τα γλυκά λαχανικά, όπως τα καρότα και η κολοκύθα, καθώς και από το αλάτι και το λάδι. Τρώει, όμως, γλυκοπατάτες και πίνει έως και τέσσερα λίτρα νερό την ημέρα. Η γκουρού της υγείας αποδίδει, επίσης, το γερό κορμί της στην κατανάλωση έως και 150 αβγών το μήνα.

Μαζί με την διατροφή έρχεται και η αυστηρή άσκηση

Η Sunshine έχει, επίσης, ένα αυστηρό πρόγραμμα άσκησης, καθώς γυμνάζεται τουλάχιστον τρεις ώρες την ημέρα. Μερικές φορές, μάλιστα, μένει στο γυμναστήριο όλη την ημέρα για έως και οκτώ ώρες άσκησης.

Στο γυμναστήριο -το οποίο αποκαλεί χαϊδευτικά «Ντίσνεϊλαντ» της- ξεκινάει την προπόνησή της με μια ώρα καρδιοαναπνευστικής άσκησης και στη συνέχεια προχωράει στην προπόνηση με βάρη.

«Ο κόσμος με αποκαλεί θηρίο», δήλωσε στο Jam Press. «Δεν με ενοχλεί να με αποκαλούν fitness γιαγιά -είμαι στην καλύτερη φόρμα μου και απείρως υγιής».

Ωστόσο, σημείωσε ότι η προσοχή που δέχεται από νεότερους άνδρες στο γυμναστήριο διαταράσσει την προπόνησή της. Είπε ότι πολλοί άντρες είναι κάτω των 25 ετών, ενώ πολλοί είναι ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών.

«Οι νεαροί άνδρες ερωτεύονται με τις όμορφες ώριμες κυρίες, οπότε μου την πέφτουν συνέχεια», δήλωσε η Sunshine. «Δεν μου αρέσει η προσοχή. Όταν κάνω την προπόνησή μου, δεν μου αρέσει να με ενοχλούν».

Η σκληρή δουλειά της single γιαγιάς έχει αποδώσει καρπούς, καθώς έχει πάρει μέρος με γυναίκες που έχουν τη μισή ηλικία της σε διαγωνισμούς σωματικής διάπλασης, έχοντας τερματίσει στην πρώτη πεντάδα κάποια στιγμή, σύμφωνα με τη New York Post.

«Υπάρχει το στίγμα ότι με την πρόοδο της ηλικίας των γυναικών, θα πρέπει να αφιερώνονται μόνο στη φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι δυνατόν να τα κάνουν και τα δύο», εξήγησε η Sunshine.

Και πρόσθεσε: «Το μυαλό έχει πολύ μεγάλη δύναμη να μεταμορφώνει το σώμα μας, δεν μπορούμε να αφήσουμε το μυαλό στην άκρη».