Ο Μάτζικ Τζόνσον μαζί με τη σύζυγό του Cookie απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα. Ο διάσημος παίκτης του NBA, έχει γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της και δεν σταμάτησε να αναρτά στιγμιότυπα από τα μέρη που έχει επισκεφτεί, διαφημίζοντας τη χώρα στους εκατομμύρια ακολούθους του σε όλο τον πλανήτη.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε πως τον έχει εμπνεύσει η ιστορία της Ελλάδας και ανέφερε χαρακτηριστικά πως το ταξίδι στον τόπο μας ήταν μια εμπειρία που το άλλαξε τη ζωή. Δεσμεύτηκε δε πως την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί την Ελλάδα, θα συναντήσει από κοντά τον κ. Μητσοτάκη.

Μετά το τέλος της συζήτησής τους, ο θρύλος του NBA συνέχισε τη βόλτα με το σκάφος του γύρω από τον Σκορπιό. Ο Hall of Famer έκανε μία σειρά από αναρτήσεις που τον δείχνουν να γλεντάει με την παρέα του. O «θρύλος» των Λέικερς φόρεσε μια μπλούζα της ομάδας του Λος Άντζελες και τη συνδύασε με… πράσινη γραβάτα και περούκα ίδιου χρώματος.

Στη συνέχεια, πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με την παρέα του.

Η εικόνα να γλεντάει με την ψυχή του αλλά και φορώντας την ντίσκο πράσινη περούκα σαν να ήταν πίσω στα ’80s, έφερε το… τρολάρισμα από τον γνωστό κωμικό παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός «πείραξε» την εικόνα του Μάτζικ Τζόνσον και πρόσθεσε τον εαυτό του με μοντάζ, έχοντας ανάλογη ενδυμασία και έγραψε «περνώντας τέλεια στην Ελλάδα». Βρίσκεται αριστερά με κίτρινη περούκα…

Η βραδιά έκλεισε με βεγγαλικά, τα οποία ενθουσίασαν τον αγαπημένο παίκτη.