Ευχαριστίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στον θρύλο του NBA, Μάτζικ Τζόσνον, ο οποίος πέρασε τις διακοπές του στην Ελλάδα ανεβάζοντας δεκάδες φωτογραφίες στα social media διαφημίζοντας την χώρα σε όλο τον πλανήτη.

«Μόλις μίλησα με τον θρύλο του μπάσκετ του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος έχει κάνει διακοπές στην Ελλάδα, και τον ευχαρίστησα για τα καλά λόγια που είπε για τη χώρα μας και την αγάπη που έδειξε για τη χώρα μας και τους ανθρώπους της, καθώς και για τις υπέροχες φωτογραφίες και τα tweets που δημοσιεύτηκε ενώ ήταν εδώ.

Μου μίλησε για τις πραγματικά εκπληκτικές στιγμές που πέρασαν ο ίδιος και η σύζυγός του στην τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι ο φιλικός και πραγματικά φιλόξενος Έλληνας που ζει σε αυτή τη σπουδαία χώρα, μαζί με το καταπληκτικό φαγητό και την πλούσια ιστορία και τον υπέροχο πολιτισμό της χώρας, τον έχουν εμπνεύσει και είναι μια συνταγή που εξασφαλίζει ότι θα επιστρέψει σύντομα, και την επόμενη φορά ανυπομονεί να συναντηθεί μαζί μου προσωπικά να φάμε μαζί και να μιλήσουμε για μπάσκετ!».

Νωρίτερα, ο Μάτζικ Τζόνσον, έκανε και εκείνος ανάρτηση για την επικοινώνια του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Είχα την τιμή και τη χαρά να λάβω ένα αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με καλωσόρισε στη χώρα και με ρώτησε πώς ήταν η επίσκεψή μου μέχρι στιγμής. Είπα στον Πρωθυπουργό ότι ήταν καταπληκτικά και η ζωή μου άλλαξε!», έγραψε στο twitter.

«Από τον πολιτισμό, την ιστορία και το φαγητό, όλα ήταν εξαιρετικά! Ο κόσμος υποδέχτηκε την Cookie, εμένα και τους φίλους μας με ανοιχτές αγκάλες».