Για τις αντιδράσεις του κόσμου στις συναυλίες που ήταν όπως είπε παρόμοιες με τις εμφανίσεις των Beatles, μίλησε ο Πασχάλης ενώ εξήγησε πως ο γάμος του έκανε τις θαυμάστριες να «λακίσουν».

Ο τραγουδιστής μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είπε: «Στις συναυλίες με έπαιρνε από το ξενοδοχείο περιπολικό και με πήγαινε. Ο κόσμος στις συναυλίες μου είχε παρόμοιες αντιδράσεις με αυτές των Beatles και των άλλων διεθνών σταρς. Τη δεκαετία του 70 ο σταρ της εποχής ήταν ο David Cassidy. Στην Ελλάδα ήμουν εγώ».

«Ο γάμος μου έγινε σε κλειστό κύκλο, μαθεύτηκε την επόμενη ημέρα, ένας φωτορεπόρτερ εισχώρησε, τον εμπόδισαν και μας φυγάδευσαν. Εκείνη την εποχή ήμουν σουπερστάρ, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω ελεύθερα» τόνισε.

«Εγώ αποφάσισα να παντρευτούμε, είχαμε βάλει χρονοδιάγραμμα. Κάποιες θαυμάστριες ”λακίσανε”, αλλά ανέκτησα την δημοφιλία μου. Η κόρη μας, η Ζηνοβία, είναι στην Γαλλία και γράφει μουσική για ταινίες, έχω και έναν γιο και δυο εγγονάκια. Δεν θα ήθελα να λέγεται το εγγόνι μου Πασχάλης Αρβανιτίδης, πως θα λέγεται δηλαδή; Ο δεύτερος;», πρόσθεσε.

Εστιάζοντας στη γνωριμία του με την σύζυγό του, Αλίκη, ο Πασχάλης είπε πως, «με την Αλίκη γνωριζόμαστε από όταν ήταν μαθήτρια. Οι γονείς της δεν ήθελαν καλλιτέχνη για γαμπρό».

«Ο Δάκης έφυγε νωρίς, ήταν σπουδαίος»

Για τον Δάκη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, δήλωσε: «ο Δάκης έφυγε νωρίς. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος και μας λύπησε ο θάνατός του. Με τον Δάκη μας μπέρδευαν, στο δρόμο με έλεγαν Δάκη κι εκείνον Πασχάλη».