Τρεις μήνες έχουν περάσει από την στιγμή που ο Γιώργος Περρής μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως είναι ομοφυλόφιλος. Ο τραγουδιστής, το μεσημέρι της Τρίτης (28/06), βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και ρωτήθηκε για την απόφαση του αυτή.

«Το είχα καιρό στο μυαλό μου, περίπου δύο χρόνια, το σκεφτόμουν επειδή μου είχαν έρθει πολλές ιστορίες από παιδιά και εφήβους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσω», είπε αρχικά για την συνέντευξή του.

«Ο λόγος που το είπα δεν είναι για να δικαιώσω μέσα μου κάτι, είμαι μια χαρά με αυτό που είμαι και στην ουσία δεν ήταν ακριβώς coming out γιατί δεν ζούσα διαφορετικά τη ζωή μου πριν. Ήταν μια κίνηση πολιτική. Όταν έρχεται η ώρα που έχεις δημόσιο λόγο και σε ακούν κάποιοι άνθρωποι, κάπως μπορείς αν θέλεις να το χρησιμοποιήσει για να βοηθήσεις πέντε ανθρώπους», είπε ο Γιώργος Περρής.

Τέλος ο Γιώργος Περρής μίλησε για την ψυχανάλυση αλλά και την αλλαγή που είδε μέσα του «Ένιωθα ότι κάτι μέσα μου ήταν λάθος, είμαστε σε μια εποχή στην οποία πλέον καταλαβαίνουν ότι όλες οι μειονότητες είναι ισάξιες με όλα τα υπόλοιπα ανθρώπινα όντα», είπε ο τραγουδιστής.