Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν γι’ άλλη μια φορά η Σοφία Μουτίδου η οποία μέσω του προσωπικού της καναλιού στο YouTube έκραξε ανελέητα το twitter και εκείνους τους χρήστες οι οποίοι κρύβονται πίσω από ένα nickname και κρίνουν τους πάντες και τα πάντα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ξέσπασε για το Twitter λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Πρόκειται για κάποια εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλαίας; Πρόκειται για τον Άριο Πάγο των social media; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα. Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους;

Ποιοι είναι αυτοί θα που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιόν; Και να πάρουν το μέρος ποιών ρε πιλάφια ακατέργαστα. Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας;».

Η προσωπική εμπειρία της Ιωάννας Μαλέσκου

Απόσπασμα από το ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου «έπαιξε» και στην εκπομπή «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου να παίρνει θέση και να μοιράζεται με τους τηλεθεατές τη δική της προσωπική εμπειρία από τους χρήστες του twitter.

«Εμένα στο ξεκίνημά μου και τι δεν έχω δει να γράφεται στο Twitter. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάτι το οποίο μετράει, μέχρι που αποφάσισα μια πηγή μόλυνσης, είτε είναι το Twitter, είτε κάποιοι ψεύτικοι λογαριασμοί, είτε κάποιοι φτιαχτοί λογαριασμοί από συγκεκριμένους ανθρώπους, να μην ασχολούμαι», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε: «Εμένα αυτό το οποίο με θλίβει είναι όταν βλέπω παρουσιαστές, παρουσιάστριες, ανθρώπους που έχουν δημόσιο λόγο, να επηρεάζεται η απόδοσή τους σε αυτό που κάνουν από αυτό που έχουν γράψει. Αλίμονο αν όλη μας η ζωή και η καθημερινότητα σχηματίζεται και προσανατολίζεται από το αν μας αποθεώνουν στο Twitter ή αν προσπαθούν να μας αποδομήσουν. Άλλη πυξίδα πρέπει να έχουμε και αλλού να βασίζουμε τα βήματά μας».

«Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές, μη μιλάμε κι εμείς λέμε πολλά, να βγάλουμε μέχρι 15 του Ιούλη, να δούμε και τον τελικό του Survivor. Θα αξιωθούμε να δούμε τον τελικό του Survivor», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου κλείνοντας τη συζήτηση.