Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (14/6) στην εκπομπή «Mega Stories» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, που ήταν αφιερωμένη στα «σκυλάδικα». Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε γιατί οι συγκεκριμένοι χώροι τον τραβούσαν σα… μαγνήτης και για το τί θυμάται από τις ταραχώδεις νύχτες που έζησε σ’ αυτά να νυχτερινά κέντρα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ξετύλιξε το… κουβάρι της εμπειρίας του από την αρχή και πως έγινε θαμώνας. «Στην αρχή άρχισα να πηγαίνω… τουριστικά στα σκυλάδικα. Να δω πως είναι δηλαδή αυτό το πράγμα, αλλά μετά μου άρεσε. Πηγαίναμε μαζί με τον μακαρίτη Μήτσο Ευθυμιάδη, έναν πολύ σπουδαίο θεατρικό συγγραφέα. Πηγαίναμε οι δυο μας συχνά, δυο – τρεις φορές την εβδομάδα και επειδή δεν είχαμε λεφτά εφαρμόζαμε το “σύστημα κάβα”. Παίρναμε, δηλαδή, ένα μπουκάλι ουίσκι, πίναμε λίγο και λέγαμε στο μαγαζί να το κρατήσει κάβα που σημαίνει ότι θα ξανάρθουμε. Και ξαναπηγαίναμε».

Συνέχισε λέγοντας για το πώς τους αντιμετώπιζαν στα συγκεκριμένα κέντρα σε σύγκριση μ’ εκείνους που έκαναν μεγαλύτερους… λογαριασμούς. «Μας αντιμετώπιζαν ως φτωχούς γιατί ήταν διάφοροι που έκαναν ζημιά με πολλά λουλούδια και πολλά πιάτα. Υπήρχαν πιάτα ακόμα! Θυμάμαι μια φορά να προσπαθώ να χορέψω ζεϊμπέκικο και ήταν πάνω από τον αστράγαλο τα πιάτα. Μας αντιμετώπιζαν με τρυφερότητα. Έβλεπαν ότι ήμασταν λίγο διαφορετικοί, αλλά από την άλλη μας έβλεπαν να είμαστε και συχνά στα μαγαζιά τους οπότε έλεγαν “καλό είναι το πελατάκι, φτωχαδάκι βέβαια, δεν πετάει λουλούδια, κάθεται και πίνει ήσυχα και γλαρωμένο το ποτό του”. Ο λόγος που μας άρεσε να πηγαίνουμε ήταν η μουσική. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο»

Πρόσθεσε, δε, ότι: «Η παρακμιακή αισθητική μάς έκανε να αισθανόμαστε και ωραία, ότι δεν ήταν κοσμικό το μαγαζί, αλλά πηγαίναμε έτσι όπως ήμασταν κατά τις 2 τη νύχτα έχοντας πιει ήδη και μερικά ποτά».