Δεν αποκλείεται ο Τζόνι Ντεπ να «χαρίσει» τα 10 εκατ. δολάρια που του χρωστάει η Άμπερ Χερντ μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την πολύκροτη δίκη με τη διαμάχη των δύο πρώην συζύγων.

Σε συνέντευξή του στο «Good Morning America» του ABC, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Μπέντζαμιν, αν και δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πελάτης του να μη ζητήσει τα χρήματα, καθώς ξεκαθάρισε ότι η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση του ηθοποιού κατά της πρώην συζύγου του «αφορούσε την αποκατάσταση της φήμης του».

Ο Γιώργος Στεφανόπουλος, οικοδεσπότης της εκπομπής, ρώτησε τον Μπέντζαμιν Τσου αν υπάρχει η δυνατότητα ο Τζόνι Ντεπ να παραιτηθεί από οποιαδήποτε χρηματική αποζημίωση, σημειώνοντας πως «όλοι έχετε πει ότι ο στόχος δεν είναι να εξαθλιωθεί η κα. Χερντ».

Η απάντηση του Τσου δεν έγινε με ένα «ναι» ή «όχι». Ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ είπε ότι: «Προφανώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε καμία επικοινωνία δικηγόρου με πελάτη, αλλά όπως κατέθεσε ο κ. Ντεπ και όπως κάναμε και οι δύο σαφές, ποτέ η μήνυση δεν αφορούσε τα χρήματα. Αυτό που τον απασχολούσε ήταν η αποκατάσταση της φήμης του».

Σημειώνεται, πως η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, Elaine Bredehoft, είχε δηλώσει πως η πελατισσά της δεν είναι σε θέση να δώσει στον Τζόνι Ντεπ 10 εκατ. δολάρια.