Την είδηση του χωρισμού του από την Κάτια Ταραμπάνκο έκανε γνωστή, χθες, ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος και μεταξύ άλλων κατηγόρησε την πρώην σύντροφό του πως είχε δημιουργήσει παράλληλη σχέση με άλλον άνδρα πριν χωρίσουν.

Και μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο να μη θέλησε να δώσει συνέχεια στα όσα ακούστηκαν και να μην έχει κάνει δηλώσεις, ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος όμως εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» κι αφού αποκάλυψε πως έσβησε το τατουάζ που είχε κάνει με το όνομα της, πέταξε τη… βόμβα πως: «Έτσι όπως γνωρίστηκα εγώ μαζί της, έτσι γνώρισε και τον επόμενό της σύντροφο».  

Ποιος είναι όμως ο νεαρός επιχειρηματίας που έγινε το τρίτο πρόσωπο στην σχέση της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο;

Η «πέτρα του σκανδάλου», όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ονομάζεται Τάσος Χρήστου και είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας. Ιδιαίτερα ενεργός στα social media με μεγάλη αδυναμία στα τατουάζ, τα θαλάσσια σπορ, τα γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα και τα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς.

Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις στον λογαριασμό του στο Instagram εμφανίζεται να οδηγεί μια κόκκινη Ferrari, και οι ακόλουθοί του τον βλέπουν να οδηγεί από jet ski έως ταχύπλοο, ενώ έχει «αδυναμία» και στη σκοποβολή.

Από τον νυν έμαθε ότι είναι… πρώην

«Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους» είπε χθες στην ίδια εφημερίδα ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος ο οποίος έμαθε από τον νυν ότι εκείνος είναι ο πρώην.

«Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί» ανέφερε ο tattoo artist στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο από τον νέο σύντροφο της Κάτιας έμαθε από το τηλέφωνο την περασμένη Παρασκευή ότι εκείνη γύρισε σελίδα στη ζωή της και ενώ ήταν σε σχέση μαζί του.

«Δεν μου το είπε η ίδια, ενώ μέναμε μαζί. Είχε όλα της τα πράγματα στο σπίτι μου. Την είχα ρωτήσει γιατί… Και μου είπε ”σ’ αγαπάω, τον έρωτα τον έχω απομυθοποιήσει, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο”. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Οφείλω να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά του ως αντρίκεια. Έτσι έμαθα ότι είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια έκανε τις επιλογές της» συμπλήρωσε.

«Είμαστε οι επιλογές μας και αυτό το κρατάω. Στο ”Yes I Dο” εγώ δεν ήμουν παρών, συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο» είπε.