Μπορεί ο βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να πραγματοποιήθηκε πριν λίγα χρόνια, αλλά ο κόσμος εξακολουθεί να μιλάει για αυτόν -και κυρίως για θέματα μόδας. Φυσικά, το νυφικό της Μέγκαν θα αποτελεί εμμονή για τις επόμενες δεκαετίες, αλλά στην πραγματικότητα είναι το ντύσιμο κάποιου άλλου που προκαλεί συζητήσεις. Ο κόσμος δεν μπορεί να ξεπεράσει το ρούχο που φόρεσε η Κέιτ Μίντλετον ως καλεσμένη στον βασιλικό γάμο, και ας πούμε ότι αυτό δεν οφείλεται στο πόσο υπέροχο ήταν.

Το να ντύνεσαι ως καλεσμένη σε γάμο μπορεί να είναι πρόκληση. Όχι μόνο πρέπει να λάβετε υπόψη σας τον ενδυματολογικό κώδικα και την εποχή του χρόνου, αλλά πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι θα φωτογραφηθείτε καλά. Κάτι που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ένας βασιλικός γάμος είναι λίγο διαφορετικός από έναν τυπικό γάμο, αφού, ξέρετε, υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή.

Κέιτ Μίντλετον

Δυστυχώς, όλα αυτά τα μάτια δεν προμήνυαν κάτι καλό για την Κέιτ. Ο κόσμος εξακολουθεί να μιλάει για το ντύσιμό της και προκαλεί μεγάλο διχασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ακόμη και τέσσερα χρόνια μετά.

Ο κόσμος πιστεύει ότι η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε λευκό στο γάμο της Μέγκαν

Κέιτ Μίντλετον

Υπάρχει ένας βασικός κανόνας όταν πηγαίνεις σε γάμους, και αυτός δεν είναι άλλος από το να μην φοράς λευκά. Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει καν να φοράτε οποιοδήποτε χρώμα που μοιάζει έστω και ελάχιστα με το λευκό.

Μερικοί χρήστες του TiKTok, λοιπόν, σύμφωνα με το thelist.com, φαίνεται να πιστεύουν ότι η Κέιτ Μίντλετον παραβίασε αυτόν τον κανόνα στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο του 2018. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε ένα από τα αγαπημένα της ρούχα στο γάμο -ένα φόρεμα- παλτό.

Κέιτ Μίντλετον

Στις φωτογραφίες, η απόχρωση του φορέματος φαίνεται όντως περίεργα κοντά στο λευκό. Σύμφωνα με το Newsweek, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ξεκαθάρισαν τη συζήτηση, λέγοντας ότι το φόρεμα της Κέιτ ήταν «κίτρινο πολύ ανοιχτό» και όχι λευκό. «Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, θα φορέσει ένα πρίμολοκίτρινο μάλλινο μεταξωτό παλτό κομμένο και ραμμένο από τον Alexander McQueen. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φοράει καπέλο σχεδιασμένο από τον Philip Treacy και παπούτσια από τον Jimmy Choo», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ενώ αυτή η δήλωση σχετικά με το χρώμα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ θα έπρεπε να είναι αρκετή για να τελειώσει η συζήτηση, ορισμένοι χρήστες του TikTok φαίνεται να πιστεύουν ότι η επιλογή της Μίντλετον εξακολουθεί να είναι ασεβής.

Το TikTok για τη στυλιστική επιλογή της Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον

Ο κόσμος μιλούσε για την επιλογή της συζύγου του πρίγκιπα Γουίλιαμ περίπου την ώρα του γάμου, σύμφωνα με το Elle. Κάποιοι μάλιστα ήταν πεπεισμένοι ότι ήταν απολύτως εντάξει για την Κέιτ Μίντλετον να φορέσει λευκό, λέγοντας ότι η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να το ενέκρινε, εξηγεί το  Today.

Φαίνεται, ωστόσο, να υπάρχουν δύο ξεχωριστά στρατόπεδα στο TikTok για το συγκεκριμένο θέμα -ότι δεν το ήθελε και ότι δεν έχει σημασία. «Η Κέιτ έχει 900 φορέματα- παλτό σε διάφορα χρώματα, θα μπορούσε να είχε διαλέξει ένα διαφορετικό φόρεμα», δήλωσε ένας χρήστης του TikTok. «Αλλά ειλικρινά δεν νομίζω ότι ήταν σκόπιμο». Άλλοι πιστεύουν ότι η απόφαση ήταν λανθασμένη είτε έτσι είτε αλλιώς. «Πολύ κοντά στο υπόλευκο για να είναι κατάλληλο», γράφει ένας άλλος χρήστης.