Με την βασίλισσα Ελισάβετ να έχει κλείσει αισίως τα 95 της χρόνια και την υγειά της τον τελευταίο καιρό να απασχολεί όλο και περισσότερο τα μέσα, και όχι μόνο, η Daily Mail σημείωσε ότι όλοι έχουν παρατηρήσει πώς η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δείχνει να ενστερνίζεται άνετα το ρόλο της μελλοντικής βασίλισσας.

Κέιτ Μίντλετον: Πώς φέρεται να έχει σχεδιάσει το βασιλικό της ρόλο

Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον, πια, δεν είναι πλέον η ντροπαλή σύζυγος που στέκεται στη σκιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Προτού η Κέιτ γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας, το μόνο που ήθελε ήταν ένα σπίτι στην Αγγλία όπου θα μπορούσε να κάνει οικογένεια. Αυτό φαίνεται ότι διαμόρφωσε τη σχέση της με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά της και επηρέασε τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να εκτελέσει τον ρόλο της ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Όπως και η τελευταία πριγκίπισσα της Ουαλίας -έναν τίτλο που θα αποκτήσει αυτόματα η Κέιτ μόλις ο πρίγκιπας Κάρολος ανέβει στο θρόνο- είναι σαφές ότι η συμμετοχή στη ζωή των παιδιών της είναι σημαντική για την Κέιτ.

Η Κέιτ Μίντλετον με την οικογένειά της

Όταν, λοιπόν, δεν λείπει σε ταξίδια λόγω της θέσης της στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, το Closer Magazine αναφέρει ότι η δούκισσα κάνει ό,τι κάνουν οι κανονικές μητέρες: οργανώνει ραντεβού, πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο ή τα παίρνει από το σχολείο και νιώθει απίστευτα ένοχη όταν πρέπει να λείπει από το σπίτι. Εξαιτίας αυτού, η Κέιτ έχει ανοιχτεί περισσότερο στο κοινό για την οικογένειά της, δημιουργώντας μια πιο φυσιολογική, προσγειωμένη εκδοχή μιας βασιλικής οικογένειας. Και αυτό κάνει την μελλοντική πριγκίπισσα της Ουαλίας προσιτή.

Πώς η Κέιτ Μίντλετον θα αλλάξει τον ρόλο της Πριγκίπισσας της Ουαλίας

Κέιτ Μίντλετον

Ο ρόλος που διαδραματίζει, λοιπόν, η Κέιτ Μίντλετον είναι δικός της σχεδιασμός, σύμφωνα με το thelist.com. Τόσο αυτή όσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να αποφάσισαν να παραμερίσουν την παράδοση και αρχίζουν να ορίζουν μόνοι τους τι σημαίνει να είσαι βασιλικός, εξηγεί η The Standard.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα Ingrid Seward, αυτό σημαίνει ότι η δούκισσα θα γίνει πολύ επιλεκτική με το τι καθήκοντα θα αναλάβει. Αν και υπάρχει αξιοσημείωτη έλλειψη εργαζομένων βασιλικών, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Κέιτ θα αναλάβει μεγαλύτερο φόρτο εργασίας. Αυτό που θα αναλάβει η Κέιτ είναι πράγματα στα οποία μπορεί να επιτευχθεί μια πραγματική διαφορά, τόνισε η Seward στη Daily Mail.

Κέιτ Μίντλετον

Όπως εξηγεί η Mirror, αυτό σημαίνει ότι η μελλοντική πριγκίπισσα της Ουαλίας -τίτλο που έφερε και η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα– θα αναλάβει μόνο κάποιες φιλανθρωπίες και σκοπούς. Δηλαδή, θα διαθέσει λιγότερο χρόνο για να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και περισσότερο χρόνο για να αφιερώνει προσπαθώντας να αλλάξει πράγματα, όπως έχει ήδη αρχίσει να κάνει, με την προσχολική εκπαίδευση.

Αυτή η εστίαση σε πολύ συγκεκριμένους σκοπούς θα διαμορφώσει, επίσης, τα ταξίδια που κάνει η δούκισσα μόνη. Δεδομένου ότι το πρώτο της ταξίδι ήταν τόσο επιτυχημένο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί είναι πρόθυμοι να δουν τη δούκισσα ξανά μόνη της. Αλλά σύμφωνα με τη The Standard, αυτά τα ταξίδια θα πραγματοποιηθούν μόνο εάν, όπως και με τους σκοπούς που θα αναλάβει, θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά.