Μια κατοικία στην οποία η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει μείνει ποτέ «φλερτάρουν» ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον για την επόμενη ιδιοκτησία που θα αποκαλούν σπίτι τους. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κάστρο γοτθικής αναγέννησης, ένα πραγματικό αριστούργημα που ταιριάζει γάντι στο βασιλικό ζεύγος και την οικογένειά του.

Κέιτ Μίντλετον- Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Χτισμένο από τον Άγγλο αρχιτέκτονα Jeffry Wyatville τη δεκαετία του 1820, το γοτθικού στιλ Fort Belvedere είναι ένα αρχοντικό στο Windsor Estate στο οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έζησε ποτέ και πρόσφατα προορίστηκε για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, αναφέρει το architecturaldigest.com. Αν και ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχουν ήδη μια μυριάδα σπιτιών διάσπαρτα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, φέρεται να θέλουν να προσθέσουν ένα ακόμη στο χαρτοφυλάκιό τους -το πολυπόθητο Fort Belvedere.

Το Fort Belvedere από ψηλά

Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον: Δείτε την πιθανή νέα κατοικία του βασιλικού ζεύγους στο Windsor Estate

Το Fort Belvedere χτίστηκε μεταξύ 1717 και 1723, είναι μια ιστορική κατοικία που έχει κατοικηθεί από τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας -εκτός από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Το οχυρό, το οποίο ο Έντουαρντ, πρίγκιπας της Ουαλίας, ανακαίνισε ριζικά το 1929, χρησίμευσε ως σπίτι του από τα τέλη της δεκαετίας του 1920 μέχρι την παραίτησή του το 1936, και σήμερα, φυσικά, το ακίνητο εξακολουθεί να αποτελεί μέρος του Crown Estate. Αν και η δημοτικότητα του Πρίγκιπα της Ουαλίας μειώθηκε σημαντικά όταν αντάλλαξε τον θρόνο για τη σχέση του με τη Γουόλις Σίμπσον, έφτιαξε την πολύτιμη κατοικία του Γουίνδσορ με τρόπο που σχεδόν κανένας άλλος δεν μπορούσε.

Fort Belvedere

Μεταξύ 1931 και 1932, έχτισε μια πισίνα, πρόσθεσε ένα γήπεδο τένις και κατασκεύασε μια σειρά από στάβλους μέσα στους εκτεταμένους χώρους της ιδιοκτησίας. Ίσως, μάλιστα, οι σύγχρονες ιδέες του –μπάνια σχεδόν σε κάθε δωμάτιο, χαμάμ και κεντρική θέρμανση, μεταξύ άλλων- να ήταν μπροστά από την εποχή τους, ειδικά αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι λίγα αγγλικά σπίτια διέθεταν τις σύγχρονες ανέσεις του.

Ωστόσο, ο Έντουαρντ και η νέα Αμερικανίδα σύζυγός του αναγκάστηκαν να φύγουν από το αγαπημένο του Fort Belvedere και το παλάτι έμεινε άδειο μέχρι το 1955 όταν ο ξάδερφος της Ελισάβετ Β’, Gerald Lascelles, κατοίκησε σε αυτό. Περίπου δύο δεκαετίες αργότερα, το μίσθωσε στον Καναδό δισεκατομμυριούχο Galen Weston, ο οποίος, μέχρι τον θάνατό του το 2021, ζούσε στο κτήμα των επτά υπνοδωματίων. Ωστόσο, η οικογένειά του εκεί θα χρειαστεί να μετακομίσει στην περίπτωση που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αποφασίσουν να μετακομίσουν στο κάστρο του 11ου αιώνα.