Στον καναπέ της «Ελένης» του Mega κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/05) η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία μίλησε για την εκπομπή της στο Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και ειδικά με την απώλεια της μητέρας της.

«Δύο πράγματα δε μας έχουν τύχει φέτος, εξωγήινοι και ηφαίστειο. Το πιο δύσκολο για μένα ήταν η απώλεια της μητέρας μου. Ήταν κάτι που το περιμέναμε αλλά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Κάνω μια δουλειά και ο κόσμος με βλέπει γιατί προσφέρω χαρά», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, το γεγονός ότι η μητέρα της ήταν άρρωστη για καιρό, τη βοήθησε να διαχειριστεί καλύτερα τον θάνατό της. «Ίσως επειδή υπήρχε το διάστημα που η μητέρα μου ήταν άρρωστη, με βοήθησε να το βιώσω λίγο νωρίτερα. Την είχα πενθήσει τη μητέρα μου κατά κάποιον τρόπο», πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Σε ότι αφορά την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» που παρουσιάζει στο Open, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε πως: «Δεν είχα ξανακάνει πρωινό και είπα γιατί όχι. Πάντα έχεις μια αγωνία και ένα άγχος αν μπορείς να αρέσεις στο κοινό που βλέπει τηλεόραση το πρωί. Σίγουρα παίζουν ρόλο οι χαρακτήρες και η ομάδα η δική μας βλέπει την κωμική πλευρά των πραγμάτων και μ’ αρέσει λίγο να τρολάρουμε αυτά που βλέπουμε. Δεν μπορώ να τα πάρω πολύ σοβαρά τα πράγματα».