Μετά την πρόκριση της στον τελικό της Eurovision, η Αμάντα Γεωργιάδη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή του Pala Olimpico και τόσο η ερμηνεία της όσο και η σκηνική της παρουσία κατά την παρουσίαση του τραγουδιού της στην Eurovision σχολιάστηκαν θετικά και καταχειροκροτήθηκαν.

Στο πλευρό της Αμάντα Γεωργιάδη  ήταν ο νεαρός Erlend Iversen Nakken, σύντροφος της τραγουδίστριας ο οποίος σπουδάζει Ψυχιατρική σε Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας και οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο.

Όταν ανακοινώθηκαν οι χώρες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision 2022, η Αμάντα Γεωργιάδη ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Η τηλεοπτική κάμερα «έπιασε» και τον σύντροφό της να κάνει το ίδιο. Ωστόσο, η σιθρού μπλούζα που φορούσε ο σύντροφος της Αμάντα Γεωργιάδη σχολιάστηκε.

«Είναι πολύ ωραία που είναι εδώ, γιατί είμαι μόνη μου στη σκηνή και όταν τελειώνω είναι ωραία να έχω δίπλα μου κάποιον που με αγαπάει», τόνισε η Αμάντα Γεωργιάδη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Όταν όμως η Κατερίνα Καινούργιου παρατήρησε: «Μου άρεσε πολύ αυτό που φορούσε», εννοώντας το σιθρού μπλουζάκι του Erlend, η Αμάντα Γεωργιάδη έδωσε απάντηση – έκπληξη: «Ναι, εγώ του το βρήκα»!