Οι celebrities έχουν συχνά πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, γι’ αυτό συνήθως προσλαμβάνουν ανθρώπους που τους βοηθούν να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν και να φροντίζουν τα ραντεβού τους.

Αλλά μερικοί διάσημοι πήγαν ένα βήμα παραπέρα και αποφάσισαν να αναθέσουν στα μέλη του περιβάλλοντός τους πολύ πιο ασυνήθιστα καθήκοντα.

Ορισμένα μέλη της ομάδας τους εκπληρώνουν τους πιο παράξενους ρόλους που υπερβαίνουν τις συνήθεις αρμοδιότητες ενός personal assistant. Ας δούμε 7 διασημότητες με περίεργες απαιτήσεις που τις καλύπτουν οι βοηθοί τους.

1 – Lady Gaga

Lady Gaga

Η πρώην βοηθός της ποπ σταρ, Lady Gaga, Jennifer O’Neill περνούσε πολύ χρόνο στο πλευρό της όσο εκείνη έκανε περιοδεία. Τόσο πολύ που η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός ζήτησε ακόμη και από την υπάλληλό της να κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι με εκείνη για να την ζεστάνει.

2 – Όπρα Γουίνφρεϊ

Όπρα Γουίνφρεϊ

Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι η επιλογή ενός καλά προσαρμοσμένου και άνετου σουτιέν μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Η Όπρα Γουίνφρεϊ είχε επίσης να παλέψει με αυτό, οπότε αποφάσισε να προσλάβει έναν «ειδικό στα σουτιέν» που θα μπορούσε να τη βοηθήσει να βρει την τέλεια εφαρμογή. Στο πλαίσιο της διάσημης εκπομπής της, η Όπρα άνοιξε ακόμη και την μπουτίκ σουτιέν για το κοινό της.

3 – Τζάστιν Μπίμπερ

Τζάστιν Μπίμπερ

Ο ποπ σταρ φέρεται να έχει μια μεγάλη ομάδα προσωπικών βοηθών. Ορισμένοι από αυτούς έχουν πολύ ασυνήθιστες και συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Σύμφωνα με τον Bill Hader, όταν ο Τζάστιν Μπίμπερ έφτασε για να γυρίσει ένα επεισόδιο του SNL, ένας από τους βοηθούς κρατούσε ένα κομμάτι πίτσα για εκείνον και ένας άλλος κρατούσε το ποτό του.

4 – Μαράια Κάρεϊ

Μαράια Κάρει

Οι vocal coaches της Μαράια Κάρεϊ αποκάλυψαν ότι απασχολεί ένα άτομο του οποίου το μόνο καθήκον είναι να κρατάει ένα ποτό με καλαμάκι για να μην μουτζουρώνει το κραγιόν της. Η γυναίκα αυτή ταξιδεύει με την ποπ σταρ όπου κι αν πηγαίνει και αποτελεί μέρος μιας ομάδας 30 ατόμων.

5 – Μαρκ Γουόλμπεργκ

Μαρκ Γουόλμπεργκ

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ προφανώς δεν του αρέσει να κοιμάται παραπάνω, αλλά αντί να αγοράσει ξυπνητήρι, προσέλαβε ένα άτομο που πρέπει να τον ξυπνάει το πρωί. Το ανθρώπινο ξυπνητήρι πρέπει να διασφαλίζει ότι ο ηθοποιός δεν θα αργήσει σε σημαντικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.

6 – Ludacris

Ludacris

Ο ράπερ και πρωταγωνιστής του Fast and Furious αγαπάει τα old school video games και του αρέσει να παίζει μαζί τους στον ελεύθερο χρόνο του. Τόσο πολύ που ένα άτομο στην ομάδα του έχει αναλάβει να διασφαλίζει ότι η κονσόλα Game Boy του έχει πάντα φρέσκες μπαταρίες.

7 – Ράσελ Κρόου

Ράσελ Κρόου

Πολλές διασημότητες προσλαμβάνουν προσωπικούς σεφ, αλλά δεν είναι και τόσο συνηθισμένο να προσλαμβάνετε κάποιον που φροντίζει μόνο για τη διατροφή του μικρού σας παιδιού. Ο Ράσελ Κρόου συνήθιζε να απασχολεί ταυτόχρονα δύο σεφ. Ο ένας από αυτούς είχε ως αποστολή μόνο την προετοιμασία των γευμάτων του νηπίου του.