Η Τάιρα Μπανκς επέστρεψε στο modelling και φωτογραφήθηκε για τη νέα σειρά μαγιό της εταιρείας της Κιμ Καρντάσιαν, Skims. Μαζί με κορυφαία μοντέλα, τη Χάιντι Κλουμ, την Αλεσάντρα Αμπρόσιο και την Καντίς Σουάνπολ πόζαραν για την τελευταία καμπάνια της Καρντάσιαν αλλά το photoshop που έγινε στο σώμα της Μπανκς προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Η Τάιρα Μπανκς, μοντέλο και επί χρόνια παρουσιάστρια του America’s Next Top Model, είναι γνωστή για τις εντυπωσιακές της καμπύλες, τις οποίες οι αρμόδιοι στην εταιρεία της Κιμ Καρντάσιαν θέλησαν να… λεπτύνουν. Σε φωτογραφίες και βίντεο από τα παρασκήνια μοιάζει διαφορετική απόό,τι στο τελικό αποτέλεσμα, τα πόδια της φαίνονται ρετουσαρισμένα και η μέση της πιο μικρή.

«Γιατί επεξεργαστήκατε το σώμα της Τάιρα Μπανκς; Είναι πολύ καλύτερη χωρίς το Photoshop» ανέφερε ένας χρήστης στο Twitter.

«Το σώμα της Τάιρα είναι τέλειο, το photoshop είναι απαίσιο, απολύτως περιττό και απογοητευτικό» λέει κάποιος άλλος.

«Για μια μάρκα που υπερηφανεύεται για το body positivity, αυτό είναι ντροπή. Σε ποιον κόσμο η επεξεργασία του σώματος της Tyra και η μετατροπή της σε κλώνο της Kim υποστηρίζει το body positivity;» σχολιάζει κάποιος τρίτος.

Μιλώντας στον απόηχο των αντιδράσεων η Τάιρα Μπανκς επιχείρησε να «κατεβάσει» το θέμα και δήλωσε: «το βρίσκω πραγματικά ενδυναμωτικό και όμορφο για κάθε γυναίκα να συμμετάσχω σε μία τέτοια καμπάνια σχεδόν στα 50 μου χρόνια εγώ και οι καμπύλες μου»!