Τον Βασίλη Μπισμπίκη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών και του έθεσαν ερωτήσεις για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα αλλά και την σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή.

Ο ηθοποιός, δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που αφορούσαν τα επαγγελματικά του ζητήματα ενώ όταν τον ρώτησαν για την Δέσποινα Βανδή εκείνος αναφέρθηκε στην… ευγένεια των δημοσιογράφων.

«Θα είμαι στην Αντιγόνη που θα παιχτεί τον Αύγουστο στην Επίδαυρο και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Συνεχίζονται οι παραστάσεις, το Άνθρωποι και Ποντίκια και τα Κόκκινα Φανάρια» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Πάντα με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Όταν γίνεται με σωστές συνθήκες η τηλεόραση, πάντα με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που γίνονται από εκεί. Μιλάμε μόνο για σίριαλ, γι’ αυτό που έχει να κάνει με το επάγγελμά μου. Όποτε έχω χρόνο παρακολουθώ τα ελληνικά σίριαλ. Είναι καλύτερα σε σχέση με άλλες χρονιές. Ειδικά μετά από την επιτυχία που έκαναν οι Μέλισσες, τώρα φαίνεται ότι υπάρχει έτσι μια άνοδος στη μυθοπλασία και θα γίνουν ωραία σίριαλ από εδώ και πέρα», είπε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

Η ερώτηση για το Chart Show

Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει το Chart Show και ο Βασίλης Μπισμπίκης δέχθηκε «πλάγια» ερώτηση για την σύντροφό του. Βλέπει το Chart Show ο Βασίλης Μπισμπίκης; «Τα πάντα βλέπω… Το βλέπω» απάντησε με χαμόγελο ο ηθοποιός. Σε ερώτηση αν έχει συνηθίσει να δέχεται ερωτήσεις για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, ο ηθοποιός τόνισε πως: «Δεν είναι θέμα συνήθειας αυτό, είναι θέμα ευγένειας μάλλον».