Σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης φιγουράρει η Ελεονώρα Ζουγανέλη καθώς εκπροσωπεί την Ελλάδα και την Κύπρο στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, γύρω από την ενδυνάμωση των γυναικών.

Η ερμηνεύτρια, στηρίζει παρέα και με άλλες γυναίκες καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο μέσω του Spotify την γυναικεία δύναμη ενισχύοντας την επιρροή τους παγκοσμίως.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες της περίφημης Times Square της Νέας Υόρκης, ενώ τη συναντάμε και στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist «EQUAL Greece», όπου υπάρχει και το τραγούδι της «Ταρίφας».

Στη δημοσίευσή της, η Minos Emi έγραψε στο Facebook: «Η μοναδική Eleonora Zouganeli ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα Ελληνικά σύνορα αφού βρίσκεται σε #Billboard στην πασίγνωστη #TimesSquare της Νέας Υόρκης! 🌟 Η Ελληνίδα πρέσβειρα της #SpotifyEQUAL καμπάνιας για το πρώτο τρίμηνο του 2022, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στηρίζει παρέα και με άλλες γυναίκες καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο μέσω του Spotify την γυναικεία δύναμη ενισχύοντας την επιρροή τους παγκοσμίως. 🌍 Ακούστε τις Spotify playlists: #EQUALGreece & #EQUALGlobal στο Spotify! #EleonoraZouganeli #SpotifyPlaylist».

Η μοναδική Eleonora Zouganeli ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα Ελληνικά σύνορα αφού βρίσκεται σε #Billboard στην πασίγνωστη…

Posted by Minos Emi on Wednesday, March 23, 2022