Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Τριαντάφυλλος το πρωί της Τετάρτης (23/03) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Survivor. Πώς ένιωσε ο γιος του τραγουδιστή όταν αντίκρισε ξανά τον μπαμπά του μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο;

«Την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι, με περίμενε και η αγκαλιά που μου έδωσε ήταν… πώς να στο πω; Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Με είχε σφιχτά αγκαλιά 5 λεπτά» θυμήθηκε συγκινημένος ο Τριαντάφυλλος.

«Το παιδί νόμιζε ότι τον άφησα, νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα. Πήγαμε σε ειδικό. Είναι μικρός, τώρα γίνεται 6 ετών. Όταν έφυγα του εξήγησα ότι πάω σε μια παραλία εδώ δίπλα, απλά δεν θα μπορώ να έρχομαι» εξήγησε ο τραγουδιστής.

Σε αμηχανία Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Και ενώ η συζήτηση του Τριαντάφυλλου με τους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα συνεχιζόταν, ο τραγουδιστής μοιράστηκε μαζί τους μια σκέψη που έκανε. «Τώρα που σας βλέπω, έτσι όπως σας βλέπω…» ξεκίνησε να λέει και η Φαίη Σκορδά αντέδρασε αμέσως: «Όχι σε παρακαλώ, μην ξεκινήσουμε αυτή την κουβέντα».  Θέση όμως πήρε και ο Γιώργος Λιάγκας τονίζοντας: «Μην ξεκινήσουμε αυτή την κουβέντα».

«Δεν θα πω κάτι» σχολίασε ο Τριαντάφυλλος και η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να μην συνεχίζει την συγκεκριμένη σκέψη ως προσωπική χάρη.

«Μου αρέσετε πολύ. Πειράζει; Αυτός αδυνάτισε, ομόρφυνε» σχολίασε ο Τριαντάφυλλος και «έκοψε» την συζήτηση.