Με αφορμή την συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Καραϊσκάκης: Ο παρεξηγημένος ήρωας» η Φιλίτσα Καλογεράκου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τις παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και αυτούς που τάσσονται στο πλευρό των θυτών και όχι των θυμάτων.

«Κάποιοι από αυτούς που λένε ότι συμπάσχουν με τον Φιλιππίδη, τον Λιγνάδη και τον Κιμούλη έχουν παιδιά και πρέπει λίγο να σκέφτονται και να διατυπώνουν καλύτερα τις σκέψεις τους. Πρέπει να πηγαίνουμε στη δουλειά μας με ασφάλεια. Οι μεγαλοπαραγωγοί να μην κοιτάνε μόνο τα πρώτα τους ονόματα αλλά και τους υπόλοιπους ηθοποιούς γιατί και αυτοί πάνε να βγάλουν το μεροκάματο τους. Αυτό γινόταν. Γινόταν, μια συγκάλυψη από μεγαλοπαράγοντες. Τα ήξεραν και δεν μιλούσαν γιατί κοιτούσαν τα πρώτα ονόματα, για να μην χάσουν τα λεφτά από το ταμείο» είπε αρχικά η Φιλίτσα Καλογεράκου.

Η Φιλίτσα Καλογεράκου, σε ότι αφορά το δικό της περιστατικό είπε πως: «Έχω κινηθεί νομικά, αλλά ο δικηγόρος μου δεν με αφήνει να τοποθετηθώ δημόσια».

Έχει αρνηθεί συνεργασία η Φιλίτσα Καλογεράκου;

Έχει αρνηθεί συνεργασία η Φιλίτσα Καλογεράκου; Η ηθοποιός απάντησε πως: «Παλιότερα είχα αρνηθεί να συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί είχα ακούσει όλα αυτά που κυκλοφορούσαν» ενώ σε ότι αφορά το «γιατί» μετά την μεγάλη επιτυχία που κατέγραψε με την σειρά «Η Μαρία η άσχημη», εξαφανίστηκε, αρκέστηκε να απαντήσει πως: «Τα “όχι” τα πληρώνεις».