Για την πολυσυζητημένη εμφάνιση στο Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Χαλκιάς το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κατερίνα Καραβάτου και την κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο MEGA. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παραδέχθηκε πως ήταν μια άσχημη τηλεοπτική του στιγμή.

Ειδικότερα, ο Τάσος Χαλκιάς εξήγησε πως «εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι αυτή ήταν μια κακή στιγμή, μια άσχημη στιγμή η οποία δεν ήταν καλή για μένα γιατί άφησα τον εαυτό μου να παρασυρθεί σε έναν εκνευρισμό. Χωρίς το συγκεκριμένο κοριτσάκι να έφταιγε σε τίποτα. Δεν το λέω υποτιμητικά το κοριτσάκι γιατί μπορεί να το ακούσει πάλι και να νομίσει ότι είναι σεξιστικό και αυτό. Για αυτό τον λόγο δεν έπρεπε να το κάνω».

«Έπρεπε να συγκεντρωθώ περισσότερο σε μένα και ο απέναντι μου, ότι κι αν έκανε, θα έπρεπε να παίρνει το συγχωροχάρτι του».

«Όταν ακούς από έναν άνθρωπο δυο κουβέντες, οι οποίες είναι πληγωτικές όπως «ας ξεκινήσουμε μαζί σας από εκεί που ξεκινήσατε και εσείς, από το Λαβ Σόρρυ» και αυτή τη σειρά εγώ την έχω κάνει στα 39 μου… Δηλαδή μέχρι τότε είχα 20 χρόνια θητείας στο θέατρο και με ξεκινάς από το Λαβ Σόρρυ, κάπου δεν ξέρεις με ποιον μιλάς. Τώρα, τι έπρεπε να κάνω; Να σηκωθώ να φύγω; Γιατί ο Μπέζος αυτό με συμβούλευσε, να φύγω. Εγώ όμως δεν φεύγω, δεν είμαι από αυτούς που αποχωρούν. Κάθομαι και αντιμετωπίζω αυτό που συμβαίνει» συμπλήρωσε ο Τάσος Χαλκιάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο Μεγάλο Κανάλι.