Την Αγγελική Ηλιάδη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και φυσικά την ρώτησαν για την σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη με τον οποίο γνωρίστηκαν κατά την συμμετοχή τους στη Φάρμα και ήρθαν πολύ κοντά. «Με τον Γρηγόρη είμαστε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει, είναι πολύ νωρίς ακόμα, η σχέση μας είναι στην αρχή, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα» είπε η τραγουδίστρια.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ρωτά την γνώμη των παιδιών της για τα προσωπικά της, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ευαίσθητο. Προς το παρόν, ο άνθρωπος ο οποίος είναι οικογένειά μας, είναι ο μπαμπάς του Βασίλη, ο Σάββας. Συνεχίζουμε και είμαστε μια όμορφη οικογένεια. Είναι ό,τι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Γρηγόρης Αναστασιάδης: Η Αγγελική Ηλιάδη είναι η αιτία που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη ο Γρηγόρης Αναστασιάδης το πρωί της Τετάρτης (08/03) και μίλησε για την Αγγελική Ηλιάδη και την σχέση τους.

«Ήρθα στην Αθήνα και συνεργάζομαι με το γυμναστήριο της Φανής Χαλκιά. Ξεκάθαρα θα ξαναπήγαινα και σε άλλο ριάλιτι, νομίζω ότι έχω φτιαχτεί για την ταλαιπωρία. Σίγουρα είναι η Αγγελική Ηλιάδη η αιτία που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Αλλά κατά βάση είναι η δουλειά μου. Η Αγγελική είναι ένας πάρα πολύ στοργικός και κατανοητικός άνθρωπος, που θα ήθελαν όλοι να έχουν στη ζωή τους. Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο», πρόσθεσε ο ίδιος», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είπε στη συνέχεια: «Έχω ξανακάνει σχέση με μεγαλύτερη σε ηλικία, δε βλέπουμε ηλικίες, βλέπουμε ανθρώπους, δεν είναι κάτι ανασταλτικό. Είχα μηνύματα μίσους, αλλά δεν τα διαβάζω γιατί είμαι λιγάκι οξύθυμος. Δέχτηκα κακά σχόλια μετά από ένα διαπληκτισμό με μια συμπαίκτριά μου στο παιχνίδι».

Τέλος, μιλώντας για άλλες δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης ανέφερε: «Έχω δουλέψει στη λαχαναγορά, κουβαλούσα καρπούζια για ώρες ατέλειωτες, και μετά ως security στη λαχαναγορά».