Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Η απόφαση ήταν κοινή, είπε η τραγουδίστρια τονίζοντας ότι η σχέση τους παραμένει καλή.

«Ήταν μια κοινή απόφαση. Αποφασίσαμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας ο καθένας χωριστά και όλα καλά μεταξύ μας. Έχουμε περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάναμε κάποιες συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι όλα καλά. Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ όμορφες γιατί δεν προέκυψε κάτι άσχημο, δεν υπήρξε τσακωμός» ξεκαθάρισε.

«Ο κάθε άνθρωπος σού έχει προσφέρει κάτι στη ζωή σου και τον κρατάς στην καρδιά σου και τον αγαπάς, γι’ αυτά που έχετε ζήσει μαζί», ανέφερε η Έλενα Τσαγκρινού. «Είναι άδικο να αισθάνεσαι ότι έχει δικαιώματα σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις χωρίσει στο πως θα συνεχίσει εκείνος τη ζωή του» είπε.

Το 2020 είχε μιλήσει για την περιπέτεια του Mike με τον καρκίνο. «Επί της ουσίας ήταν ό, τι πιο δύσκολο θα μπορούσε να περάσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος και φυσικά θα ήμουν δίπλα του σε αυτό. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν τρόμαξε κανέναν, ούτε εμένα ούτε το οικογενειακό του περιβάλλον. Το πήρε πολύ ψύχραιμα και πολύ δυναμικά. Εμένα με βλέπεις καλά σχετικά γιατί αρχικά το πέρασε και κατά δεύτερον δεν μου έδειξε αδυναμία, σε καμία στιγμή».