Η Φαίη Ξυλά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής (04/03) και μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Τα νεοκλασικά» του Alpha που θα κάνει πρεμιέρα απόψε.

Η ηθοποιός, στο πρώτο επεισόδιο, το οποίο θα ζωντανέψει την αξέχαστη κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» θα υποδυθεί τη Φώφη, τη σύζυγο του Θόδωρου.

«Είναι μια πολύ ωραία δουλειά, με χιούμορ που το έχουμε πολύ ανάγκη» ανέφερε αρχικά η Φαίη Ξυλά  και για το ρόλο της Φώφης, τη σύζυγο του Θόδωρου που υποδύεται, είπε ότι είναι μια γυναίκα αυθεντική και ρομαντική που πιστεύει στις αληθινές σχέσεις και την απόλυτη αγάπη.

Η ηθοποιός παρά το γεγονός ότι απόψε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά «Νεοκλασικά» στην οποία πρωταγωνιστεί, εξομολογήθηκε πως νιώθει πολύ αμήχανα που είναι στην εκπομπή του Alpha. «Αισθάνομαι πολύ αμήχανα αυτή τη στιγμή που είμαι στην εκπομπή γιατί γύρω μας συμβαίνουν κοσμοϊστορικά γεγονότα» είπε η Φαίη Ξυλά με την Κατερίνα Καινούργιου να της απαντά πως: «Το καταλαβαίνω κι εμείς είμαστε σε δύσκολη θέση που πρέπει να κάνουμε ψυχαγωγία» και την ηθοποιό να συμπληρώνει: «Πρέπει και το μυαλό μας να ξεφεύγει λίγο».