Στην καταγγελία της πρώην συζύγου του, Αμαλίας Τουράνη, περί ξυλοδαρμού της την περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και για τις κατηγορίες πως εγκατέλειψε την κόρη τους, απάντησε μέσω δήλωσής του δικηγόρου του, ο τραγουδιστής Ηλίας Καμπακάκης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, το πρωί της Τρίτης (15/02).

Ο δικηγόρος του Ηλία Καμπακάκη αναφέρθηκε στην αθωωτική απόφαση που έχει βγάλει η Ελληνική Δικαιοσύνη και τονίζει ότι προτεραιότητα του πελάτη του είναι να δει την κόρη του και πως: «Καμία δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ των γονέων δεν πρόκειται να βοηθήσει το ανήλικο τέκνο τους».

Ηλίας Καμπακάκης: Η απάντηση στην καταγγελία για ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του

«Εν σχέσει με τους αναληθέστατους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας περί δήθεν κακοποίησής της, σας δηλώνω για ακόμη μια φορά ότι αυτοί έχουν ήδη κριθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη και υφίσταται αθωωτική απόφαση του εντολέα μου. Καμία δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ των γονέων δεν πρόκειται να βοηθήσει το ανήλικο τέκνο τους. Κύριο μέλημα του Ηλία Καμπακάκη ήταν, είναι και θα είναι να δει την κόρη του, όπως άλλωστε έχει πολλές φορές ζητήσει από τη μητέρα της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Ηλία Καμπακάκη, Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος.