Πριν μερικά χρόνια, το όνομα του τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη, είχε βρεθεί στην επικαιρότητα λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε τότε η κόρη του. Η 6χρονη, τότε, Κλεοπάτρα είχε διαγνωστεί με οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης. Η μικρούλα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπείες, ωστόσο ήταν απαραίτητο να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό για την αντιμετώπιση του προβλήματός της.

Άμεσα διοργανώθηκε εκστρατεία ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα ώστε να μπορέσει η μικρή Κλεοπάτρα να κάνει ότι χρειάζεται για να γίνει καλά στο Χιούστον της Αμερικής. Μετά από ένα μακρύ χρονικό διάστημα η κόρη του Ηλία Καμπακάκη, τα κατάφερε, ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της κι επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό στην εγκυμοσύνη

Η πρώην σύζυγος του Ηλία Καμπακάκη, Αμαλία Τουράνη, προχώρησε σε μια σειρά instastories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα οποία καταγγέλλει για ξυλοδαρμό τον τραγουδιστή και μάλιστα την περίοδο που εκείνη ήταν έγκυος στην κόρη τους και τονίζει πως είναι εξαφανισμένος από τη ζωή του παιδιού του τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Αμαλία Τουράνη αναφέρθηκε και σε προβλήματα που δημιούργησε η απουσία του μπαμπά της μικρής και στο τελευταίο ταξίδι που χρειάστηκε να κάνει στο Χιούστον.

«Ο Ηλίας Καμπακάκης… Το 2010 και ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών) μετά από καβγά που είχαμε με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου», αναφέρει η μεταξύ άλλων στις αναρτήσεις της η Αμαλία Τουράνη.

Τέλος, η ίδια δημοσίευσε ένα post, όπου δείχνει πως ο δικηγόρος του τραγουδιστή έχει δει τις αναρτήσεις της και ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη που της δείχνει.