Για τους συνεργάτες της, Τριαντάφυλλο και Βαλάντη αλλά και για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, μίλησε με αφορμή τη συμμετοχή τους στο Survivor, η τραγουδίστρια Εύα Μπάιλα.

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο πρώτος μου παραγωγός και φίλος αγαπημένος. Μου άρεσε πάρα πολύ στο Survivor, έχει τέτοια δύναμη ψυχής που μας εντυπωσίασε» είπε αρχικά η Εύα Μπάιλα και αποκάλυψε ότι «το Survivor είναι το μόνο ριάλιτι που θα σκεφτόμουν να πάω».

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ο… Τριαντάφυλλος, έχει μια τρέλα κι έναν χαρακτήρα πληθωρικό» συνέχισε ενώ για τον Βαλάντη είπε «Δεν έχω καλή άποψη. Είναι ο μόνος άνθρωπος που έχω συνεργαστεί και δεν έχω περάσει καλά. Δεν μου κάνει σαν άνθρωπος».

«Με το τραγούδι “Να παίζει το τρανζίστορ”, πριν δέκα χρόνια, έκανα πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν θα έλεγα ότι καθιερώθηκα. Δεν έχω κάνει την πορεία που θα ήθελα. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, δεν βγαίνω, δεν θα πάω σε όλα τα καλέσματα. Προτιμώ να κάνω πολύ συγκεκριμένα πράγματα» είπε ακόμα η Εύα Μπάιλα μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».