Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Παρασκευή (4/2) τον Βασίλη Μίχα, τον πρωταγωνιστή της σειράς «Έρωτας με Διαφορά» που είναι και μοντέλο, ο οποίος μίλησε για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας, τη δουλειά στην οικοδομή, αλλά και την ακραία δίαιτα που του δημιούργησε βουλιμικές τάσεις.

«Το ρόλο μου στη σειρά που έπαιζα τον είδα σαν challenge», είπε ο νεαρός ηθοποιός ενώ αποκάλυψε ότι «Είχα σχέση με διαφορά ηλικίας και περιπετειούλες. Δεν έχω κάποιο θέμα. Τον τελευταίο καιρό λόγω του σίριαλ κάτι συμβαίνει. Με πλησίαζαν κυρίως μεγαλύτερες γυναίκες. Είχα σχέση με μια γυναίκα 10 χρόνια μεγαλύτερη».

«Μετά το ποδόσφαιρο, μια φωτογράφιση με έστειλε στο Μιλάνο», ανέφερε ο ίδιος για το ξεκίνημά του στο modelling, ενώ περιέγραψε ότι «Ως μοντέλο η πιο ακραία δίαιτα ήταν ότι είχε τύχει να μην φάω 3 ημέρες. Πράγματα ακραία. Είχα βουλιμικές τάσεις μετά».

«Μετά από μια γεμάτη περίοδο στο modelling ήρθε η υποκριτική», εξήγησε ο Βασίλης Μίχας, ενώ αναφορικά με άλλες δουλειές που έχει κάνει μέχρι σήμερα, ο ίδιος είπε ότι «Έχω δουλέψει σε μπαρ, σέρβις, υδραυλικά επειδή είναι και ο πατέρας μου υδραυλικός, και οικοδομή».

«Οι γονείς μου έκαναν τον σταυρό τους όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική», είπε, ενώ σχετικά με την καταγωγή του εξήγησε ότι «Ο πατέρας μου έχει καταγωγή από τα Γιάννενα και έχουν γεννηθεί και οι δυο στην Αλβανία. Εγώ γεννήθηκα εδώ. Μιλάω και διαβάζω αλβανικά».

Αποκαλύπτοντας το πιο περίεργο μέρος στο οποίο έχει έρθει σε ερωτική επαφή, είπε ότι «Έχω συνευρεθεί σε παραλία με κόσμο, πρωί. Σταμάτησα γιατί πέρασε ένας ψαροντουφεκάς».

Τέλος, ο Βασίλης Μίχας ξεκαθάρισε ότι «Δεν θα πήγαινα σε reality. Είμαι focused σε αυτό που κάνω».