Ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Stories» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την ζωή του, ενώ μεταξύ άλλων έκανε ειδική μνεία στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη, παρά την πρόσφατη κόντρα τους.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε για τους έρωτες της ζωής του, την σχέση που έχει με τον Θεό, ενώ είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην μεγάλη ερμηνεύτρια.

«Η Άλκηστις ταίριαξε περισσότερο με τα τραγούδια μου, δεν το συζητώ. Πρέπει να της πω το μεγάλο “ευχαριστώ” μετά από τόσα στραβά που έχουν γίνει. Ήταν γενναίος στρατιώτης. Το ρεπερτόριό μας το έκανε πανελλήνιο», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει πέσει «στα πατώματα» για έρωτα και δήλωσε: «Όχι στα πατώματα, έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι, για να έρθει το ξημέρωμα και να πιάσω το θέμα μου με τον εραστή να βγαίνουνε μαζί».

«Στη ζωή μου έχω ερωτευτεί τρεις φορές», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε ότι είναι «λογικός αριθμός για την ηλικία μου, είμαι 67».

Επίσης, στη συνέχεια είπε ότι «ο ωραίος γελαστερός Θεός, που τον έχω φάει (δείχνοντας την κοιλιά του), είναι εδώ. Σε αυτή την αναφορά λοιπόν, εγώ είμαι καθαρός και πιστός και από κει και πέρα έχω φτιάξει τον θίασο των Αγίων μου. Το πρωί έχει πάρα πολλή πλάκα γιατί θα σηκωθώ, θα χαιρετήσω τα πνεύματα του σπιτιού».

Δείτε όσα δήλωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή «Mega Stories»: