Για τη συμμετοχή του στη σειρά «Λάμψη» αλλά και την απόφασή του να κινηθεί δικαστικά κατά των συντελεστών της μίλησε ανοικτά ο ηθοποιός Τζώνη Θεοδωρίδης ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε το πραγματικό του όνομά.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του την Τρίτη (1/2) στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» ο Τζώνη Θεοδωρίδης τόνισε: «Η ”Λάμψη” έκανε καλό στην καριέρα μου. Κινήθηκα δικαστικά εναντίον της ”Λάμψης”, δεν με βοήθησε το σωματείο, μερικοί με θεώρησαν τρελό. Έχω κερδίσει δύο δικαστήρια και τώρα πάμε Άρειο Πάγο».

«Δεν παίρναμε καλά χρήματα στην ”Λάμψη” αλλά λόγω της ακροαματικότητας μας έδωσαν παραπάνω χρήματα. Σε κάποιες σκηνές φορούσα περούκα, γιατί είχα πάει φαντάρος και μου είχαν κόψει το μαλλί» πρόσθεσε.

«Στο Μιλάνο είχα δουλέψει με τον Τζόρτζιο Αρμάνι»

«Είχα δουλέψει με τον Τζόρτζιο Αρμάνι στο Μιλάνο. Άργησα να πληρωθώ και έμεινα στον δρόμο, πήγαινα και πλενόμουν και ξανακοιμόμουν έξω». Στην Ιταλία τρεφόμουν με τα μπισκοτάκια που έδιναν κέρασμα με τον καφέ», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Με την σύζυγό μου έχουμε 18 χρόνια διαφορά ηλικίας, μαθαίνω από εκείνη, γνωριστήκαμε στο μαγαζί μου. Έχω τρία παιδιά, η πατρότητα με έκανε πολύ τρυφερό και από την άλλη πολύ σκληρό με τους ανθρώπους. Κάνω τα πάντα για τα παιδιά κι αν δεν το κάνεις δεν γεύεσαι τίποτα» είπε.

«Έχω βαφτιστεί Ζαν Πιερ Κορς, λόγω λιβανικής καταγωγής», αποκάλυψε.

«Είναι άναδρα σκουλήκια»

«Για όλες τις περιπτώσεις (καταγγελίες και κατηγορίες) θεωρώ ότι είναι άνανδρα σκουλήκια», σχολίασε αναφερόμενος στα όσα έχουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ελληνικό MeToo.