Την έντονη δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή της εξέφρασε η Βαλέρια Κουρούπη για τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Ελπίδα. Η ηθοποιός, μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η ίδια να οδηγεί στη λεωφόρο Μεσογείων και να σχολιάζει τις εικόνες που έβλεπε γύρω της.

Πιο συγκεκριμένα, η Βαλέρια Κουρούπη ακούγεται αρχικά να λέει: «Είμαι στο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Μεσογείων και μην ανησυχείτε που οδηγώ γιατί δεν κινούμαι! Όχι, δύο λωρίδες με το ζόρι και όλο το άλλο χιόνι, πεταμένα αυτοκίνητα και σπασμένα κλαδιά».

«Ωραία, δεν μπορώ να πω. Λειτουργούν και οι δήμοι και ο κρατικός μηχανισμός. Ακόμη δεν έχουμε απεγκλωβιστεί αδέλφια! Η κίνηση είναι πάρα πολλή στους δρόμους. Με το ζόρι εκχιονίσαν χθες αλλά η δρόμοι δεν περνούν, είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η κυκλοφορία. Είναι άγρια τα πράγματα. Πιο άγριο βέβαια είναι να βλέπουμε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας, πόσο εγκαταλελειμμένοι είμαστε και γιατί συνεχώς γίνεται επίκληση στην ατομική ευθύνη. Γίνεται γιατί δεν υπάρχει ευθύνη κρατική και μέριμνα για εμάς» ανέφερε μεταξύ άλλων η Βαλέρια Κουρούπη στη δημοσίευση της.