Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε πρόσφατη συνέντευξη ανέφερε πως υπάρχουν ηθοποιοί οι οποίοι κάνουν άλλες δουλειές ώστε να μπορέσουν να έχουν τα προς το ζην και μίλησε για έναν συνάδελφό του που δουλεύει ως διανομέας. Η εφημερίδα Espresso εντόπισε τον ηθοποιό ο οποίος εργάζεται ως διανομέας. Αυτός είναι ο ηθοποιός Στράτος Χατζηηλίας.

Η εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ φιλοξένησε τον ηθοποιό ο οποίος εργάζεται περιστασιακά ως διανομέας αλλά και ως αστίατρος.

«Είναι μια χαρά δουλειά. Οι δουλειές αν είναι τίμιες, είναι μια χαρά δουλειές. Όλες αυτές τις δουλειές, το θέμα είναι να είναι ασφαλείς και να πληρώνεσαι όπως πρέπει» ανέφερε αρχικά ο Στράτος Χατζηηλίας και πρόσθεσε πως: «Στην Ελλάδα δεν μου έχει τύχει να με αναγνωρίσουν γιατί έχω να εμφανιστώ από το 2018. Στο κέντρο της Αθήνας έχουμε πάρα πολλούς φοιτητές από την Κύπρο αλλά όχι μόνο, μου έχει συμβεί να με αναγνωρίσουν 3-4 φωτογραφίες. Ο ένας εξ’ αυτών ήθελε να φωτογραφηθούμε κιόλας».

Η μόνη φορά που ήρθε σε αμηχανία

«Μια φορά ήρθα σε αμηχανία. Όταν βρισκόμουν στην Κύπρο για κάποια γυρίσματα, κάποια στιγμή μου είχαν πει ότι επειδή είμαι μαθημένος να κάνω κι άλλα επαγγέλματα, μου είπαν να μην το κάνω στην Κύπρο γιατί είναι πιο μικρός ο τόπος. Τότε είχα συγκρατηθεί…» τόνισε ο Στράτος Χατζηηλίας.

«Με αφορμή αυτό δίνουμε φως και σε άλλα πράγματα γύρω από αυτό. Οι πρόβες δεν πληρώνονται στις περισσότερες δουλειές. Αυτό που ζούμε τα τελευταία δυο χρόνια, ότι ο πολιτισμός πλήττεται είναι αλήθεια» είπε στην συνέχεια ο ηθοποιός.