Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι τρελά ερωτευμένος με την σύντροφό του Ιωάννα Τούνη και το… φωνάζει σε κάθε ευκαιρία. Πάντα έτοιμος να την υπερασπιστεί μπροστά στην αρνητική κριτική που δέχεται κατά καιρούς, κάθε φορά με έναν γλυκό λόγο για την εργατικότητά της και πάντα με μία τεράστια αγκαλιά για εκείνη που είναι και το στήριγμά του, το μοντέλο και personal trainer φαίνεται πως βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και είναι ενθουσιασμένος γι’ αυτό.

Ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της ευχήθηκε με ένα απολαυστικό βίντεο και τρυφερές ευχές για την περίσταση γράφοντας:

Το βίντεο είναι από τις πρόσφατες διακοπές τους στον Παρνασσό όπου πρωταγωνιστές είναι ο ίδιος και η Ιωάννα την οποία έχει σηκώσει αγκαλιά. Όταν λοιπόν τον ρωτάει ο φίλος του που τραβάει το βίντεο αν μπορεί να την πάει αγκαλιά μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λέει κάτι που μας έκανε πραγματικά να… ζηλέψουμε!

«Χρόνια πολλαααά στο πιο όμορφο λαμπερό δημιουργικό κοριτσάκι του κόσμου… το πιο ελαφρύ βάρος του κόσμου μου, τη δύναμη μου, τη χαμογελάρα μου!!!!!!».

Το δώρο που έκανε στον εαυτό της η Ιωάννα Τούνη

Η εορτάζουσα τώρα Ιωάννα Τούνη όπως είναι λογικό, από το πρωί της Παρασκευής (07/01) δεν είχε σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και από όσους την ακολουθούν στα social media.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, θέλοντας να ξεκινήσει ευχάριστα τη μέρα της ονομαστικής της εορτής αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της, το οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε με περίσσιο ενθουσιασμό το νέο της απόκτημα που δεν είναι άλλο από έναν μικρό αγαλμάτινο Βούδα που κοσμεί πλέον το σαλόνι της. Βέβαια, η Ιωάννα Τούνη είπε πως όταν το δει η μαμά της μάλλον θα πάθει… νευρικό κλονισμό.

«Εν τω μεταξύ σήμερα γιορτάζω. Έχετε στείλει πάρα πολλές ευχούλες. Μου έχετε φτιάξει τη διάθεση από το πρωί. Ευχαριστώ από καρδιάς. Έχω πάει βόλτα στα μαγαζιά εν τω μεταξύ εγώ, κι έχω πάρει δώρο στον εαυτό μου αυτόν εδώ τον Βούδα. Θα το δει η μαμά μου και θα πάθει νευρικό κλονισμό», ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση στο βίντεό της. Από το μήνυμα που το συνόδευε, δεν έλειπε και μια «συγγνώμη» στη μαμά της.