Την εκδοχή της Ιωάννας Τούνη, η οποία δήλωσε ότι έκοψε κάθε επικοινωνία με την πρώην κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου, υποστήριξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Απαντώντας η Ιωάννα Τούνη στις σπόντες της Βρισηίδας στο Survivor για τη σχέση τους, ξεκαθάρισε ότι «δεν θα τα ξαναβρεί ποτέ μαζί της καθώς βγήκε με αυτόν που διέρρευσε το revenge porn βίντεο».

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο σύντροφος της influencer, Δημήτρης Αλεξάνδρου, σχολιάζοντας το συμβάν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Την Ιωάννα την γνώρισα ως κολλητή της Βρισηίδας, ήταν παντού μαζί και την είχε βοηθήσει. Από τις δύσκολες καταστάσεις όμως καταλαβαίνεις κάποια πράγματα» είπε αρχικά. «Έγινε κάτι πολύ άσχημο. Όταν εσύ μαθαίνεις ότι έχει κυκλοφορήσει βίντεο με τις προσωπικές σου στιγμές στο διαδίκτυο και εκείνη κανονίζει ραντεβού με αυτόν που διέρρευσε το βίντεο… Και έπειτα για ξεκάρφωμα (η Βρισηίδα) της στέλνει μήνυμα: “Πω πω, είναι εδώ ο δικός σου, φεύγω”» ενώ το είχε κανονίσει η ίδια να βγουν. Είναι σοκαριστικό το γεγονός» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.