Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα άτομα που έχουν περάσει από το Big Brother είναι αδιαμφισβήτητα η νικήτρια του περσινού κύκλου, Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η Κρητικιά δικηγόρος, σε κάθε της εμφάνιση, μετά το τέλος του Big Brother καταφέρνει να συζητιέται και να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ένα σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου, το πρωί της Τρίτης, στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την νικήτρια του Big Brother, έκαναν ξανά την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να… ανάψει φωτιές χωρίς να κάνει η ίδια τίποτα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε πως: «Ένας λόγος που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΙ, ήταν ότι μου αφαιρούσαν τον λόγο κι έσβηναν κείμενα που εγώ έπρεπε να μιλήσω. Υπήρχε το μότο μην χτυπήσεις την πρωταγωνίστριά μας. Εγώ δεν χτύπησα κανένα αλλά πάντα από τις εκπομπές μου είχα ένα κριτικό βλέμμα. Θα σου κάνω κριτική τρυφερά και με αγάπη. Ήταν γνωστό ότι αυτό που εκπέμπει κι εκφράζει η Άννα Μαρία, το είχα εξηγήσει στην παραγωγή. Είχαν την τύχη εντός εισαγωγικών να της κάνω μια και δύο ώρες συνέντευξη κι αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται. Ξυπνούσε το πρωί κι έβριζε τους πάντες. Ήταν εναντίον όλων κι είναι πανέξυπνη γιατί ξέρει να θυματοποιείται.

Εμείς που είμαστε θύματα του συστήματος, νιώθαμε μια ταύτιση. Ενώ έχει μαι τοξικότητα και θα ήθελε να εκτελέσει τον Χάρη, επέμενε και του έλεγε περαστικά ενώ είμαι 100% σίγουρος ότι μεταξύ τους θα γινόταν ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Είμαι σίγουρος ότι πίεζε τους ανθρώπους στην παραγωγή για να βγει πρώτη στο J2US» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πήρε θέση η Νάταλι Κακκαβά

Η παρουσιάστρια του δεύτερου Big Brother, Νάταλι Κακκαβά θέλησε να πάρει θέση για τα όσα ακούγονται για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Οι δυο γυναίκες έχουν συναντηθεί τόσο στο πλατό του Big Brother όσο και στο πλατό της εκπομπής «Όλα γκουντ» που παρουσίαζε η Νάταλι Κακκαβά με τον σύζυγο της, Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Επειδή πολλά ακούω το τελευταίο διάστημα θα πω πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη που είχα τη χαρά να τη συναντήσω από κοντά είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα που είτε μας αρέσει είτε όχι είναι παρουσία που έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Και κάνει και τηλεθέαση. Να τα λέμε κι αυτά» έγραψε η Νάταλι Κάκκαβά.

Το «καρφί» του Χάρη Βαρθακούρη

Την ανάρτηση της Νάταλι Κακκαβά θέλησε να σχολιάσει ο παρουσιαστής του πρώτου Big Brother, Χάρης Βαρθακούρης και το έκανε πετώντας και ένα… καρφί. Αφού έκανε repost την ανάρτηση της Νάταλι Κακκαβά σχολίασε πως: «Επίσης κάποιοι φέτος είχαν δύο εκπομπές χάρη στην Άννα Μαρία, να τα λέμε και αυτά…».

Στην συνέχεια, ο Χάρης Βαρθακούρης πέταξε και μια… ιδέα. «Πετάω και μια ιδέα στο σύμπαν! Υπάρχουν λοιπόν άτομα που κάνουν τηλεθέαση. Υπάρχουν κι εκπομπές που έχουν ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ από τηλεθέαση. Προτείνω…σε κάποια…από αυτές τις εκπομπές να πάρουν αυτά τα άτομα για πάνελ στην εκπομπή τους. Κάντε το αν είστε μάγκες! Από φανφάρες, λόγια εντυπωσιασμού και γλείψιμο σε ειδωλολάτρες ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ!!» έγραψε.