Το 2021 ήταν αναμφίβολα μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Σίσσυ Χρηστίδου. Εκτός από την μετακόμισή της, τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, εκείνες της μητέρας δύο αγοριών των Φίλιππου – Ραφαήλ Μαραντίνη και Μιχαήλ – Άγγελο Μαραντίνη, η αγαπημένη της μητέρα, Μίνα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ήταν 16 Ιουλίου 2021 όταν η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» μοιράστηκε για πρώτη φορά με τους ακόλουθούς της, την ασθένεια της μητέρας της μέσα από ένα βίντεο στο Youtube.

Η μητέρα της πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Μέχρι και σήμερα νοσηλεύεται στην αιματολογική κλινική «Στοργή» στη Θεσσαλονίκη, την οποία η Σίσσυ Χρηστίδου επισκέπτεται συχνά.

Με μια ανάρτηση, λοιπόν, στο Instagram, το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου, λίγες ώρες πριν την υποδοχή το 2022, η παρουσιάστρια έκανε τον δικό της απολογισμό για το 2021 και μοιράστηκε μερικά σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυκούς της φίλους, εκφράζοντας τα συναισθήματά της.

Πλάνα από τη νέα της οικία, φωτογραφίες από το νοσοκομείο, στο πλευρό της μητέρας της, στιγμιότυπα από τα meeting της στο MEGA για τις εκπομπές της, αλλά και από τη γνωριμία της με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, την μικρή Ada.

«2021 🤕 Όχι, δεν θα γκρινιάξω.

Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική.

Και μπορεί να πήρες μπόλικη ανεμελιά και ξεγνοιασιά, όμως πολλαπλασίασες την αγάπη και μου έδωσες τόση που μπόρεσα να σε αντέξω. Ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους μου και όσα ζήσαμε, για τους αγγέλους μου και όσα έμαθα.

Ελπίδα για την χρονιά που τρέχει να μας βρει. Και πάνω από όλα ενότητα θα ευχηθώ.

Ενότητα και αγάπη, που όλα τα νικά. Και αυτά που δεν νικά, τα αντέχει…❤️‍🩹 2022 💫🙏🏻» σημείωσε στη λεζάντα του post της η Σίσσυ Χρηστίδου.