Δύσκολες ώρες πέρασε ο Τρύφωνας Σαμαράς ανήμερα των Χριστουγέννων καθώς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη που μπήκε στο σπίτι του για τον ληστέψει. Ο Τρύφωνας Σαμαράς, επιστρέφοντας στο σπίτι του αργά το βράδυ βρήκε την πόρτα του σπιτιού του ανοιχτή και κατάλαβε πως κάποιος την είχε παραβιάσει. Τότε κάλεσε την αστυνομία και όταν οι άνδρες των αρχών ακινητοποίησαν τον δράστη, ήρθε το δεύτερο σοκ για τον hair stylist καθώς ο διαρρήκτης ήταν γνωστός του.

«Είχα πάει να δω το J2US και όταν γύρισα, ανέβηκα τις σκάλες και είδα την πόρτα του ατελιέ μου ανοιχτή. Έπαθα σοκ. Λέω “ποιος είναι;” και άρχισα να πηγαίνω προς τα πίσω. Ήταν 2:30 τη νύχτα και όπως βγήκα, είδα δύο παιδιά και τους φώναξα “ελάτε γιατί με κλέβουν”. Μπήκαμε μέσα, αυτός ανέβηκε στους άλλους ορόφους για να κρυφτεί κι εγώ πήρα την αστυνομία» περιέγραψε ο Τρύφωνας Σαμαράς στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης (28/12).

«Μέσα σε πέντε λεπτά ήταν 4 περιπολικά εδώ. Τον έπιασαν και όταν του έβγαλαν την κουκούλα έπαθα σοκ γιατί ήταν γνωστός μου. Τον έβαζα στο σπίτι μου και φαίνεται ότι μου είχε κλέψει το κλειδί και εδώ και ενάμιση χρόνο με έκλεβε. Αποφάσισα να μη κινηθώ νομικά, μου είπε ότι θα μου γυρίσει όλα τα πράγματα που μου έχει πάρει» πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.