Αν έχετε κάνει ποτέ ένα τρομακτικά λάθος ή γκάφα στο σχολείο ή στη δουλειά, φανταστείτε πόσο χειρότερο θα ήταν αν υπήρχε μια κάμερα να καταγράφει τα πάντα και εκατομμύρια άνθρωποι να παρακολουθούν από το σπίτι. Ακολουθούν, λοιπόν, τρεις ξεκαρδιστικές γκάφες σε δημόσια θέα με πρωταγωνιστές λαμπερούς αστέρες του Χόλιγουντ και σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Λάθος βραβείο Όσκαρ σε λάθος ταινία!

Την επόμενη φορά που θα αποκαλύψετε έναν νικητή στα Βραβεία Όσκαρ, ελέγξτε ξανά ότι ο φάκελος από τον οποίο διαβάζετε είναι στην πραγματικότητα για τη σωστή κατηγορία. Η Φέι Ντάναγουεϊ και ο Γουόρεν Μπίτι έμαθαν αυτό το πολύτιμο μάθημα μπροστά σε ζωντανό πλήθος όταν απένειμαν στο La La Land το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στα Όσκαρ του 2017. Το πρόβλημα είναι ότι στον Μπίτι και την Ντάναγουεϊ παραδόθηκε ο φάκελος για την καλύτερη ηθοποιό σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ένα βραβείο που παρέλαβε η πρωταγωνίστρια του La La Land, Έμμα Στόουν, αντί για την Καλύτερη Ταινία, που υποτίθεται ότι θα πήγαινε στο Moonlight. Αυτό έκανε τον Μπίτι να απονείμει το μεγάλο βραβείο σε λάθος ταινία. Και μπορεί το λάθος να διορθώθηκε, αλλά όχι προτού οι παραγωγοί του La La Land κάνουν μια σύντομη και πολύ αμήχανη ομιλία αποδοχής.

Ένα εντελώς λάθος οργανωμένο σόου παραμονής πρωτοχρονιάς στην Times Square με πρωταγωνίστρια την Μαράια Κάρεϊ

Η ερμηνεία της Μαράια Κάρεϊ στο Rockin’ Eve της Πρωτοχρονιάς του 2016 τα είχε όλα: τεχνικά προβλήματα σε αφθονία, ένα μπερδεμένο πλήθος και μια εξαγριωμένη ποπ σταρ που φώναζε εντολές στη μέση όλων αυτών. Για έξι λεπτά, η Κάρεϊ τραγούδησε τρία τραγούδια στην καρδιά της Times Square -τρία τραγούδια από τα οποία το μόνο που τραγούδησε ήταν ελάχιστοι στίχοι. Αντίθετα, περνούσε τον περισσότερο χρόνο της παραπονούμενη ανοιχτά ότι δεν άκουγε τίποτα από το ακουστικό της και κάνοντας ελάχιστες από τις χορευτικές κινήσεις του προγράμματός της. Στη συνέχεια, ο μάνατζερ της Κάρεϊ έριξε το φταίξιμο στην Dick Clark Productions, την εταιρεία πίσω από την διοργάνωση του σόου, λέγοντας στο Us Weekly ότι «Δεν θα μάθω ποτέ την αλήθεια, αλλά ξέρω ότι τους είπαμε τρεις φορές ότι το μικρόφωνό της δεν δούλευε και ότι ήταν μια καταστροφική παραγωγή. Σίγουρα δεν καλώ το FBI για έρευνα. Είναι αυτό που είναι: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Times Square. Η Μαράια τους έκανε τη χάρη».

Η αποκάλυψη της σχέσης του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς στο σόου της Όπρα Γουίνφρι

Η σχέση του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς αποτελούσε εμμονή για τα ταμπλόιντ το 2005, οπότε όταν ο ηθοποιός πήγε στην Όπρα για μια συνέντευξη εκείνο το καλοκαίρι, όλοι ήθελαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του γοητευτικού ηθοποιού. Αυτό που πήραν ήταν η παραδοχή ενός ερωτευμένου άντρα αλλά και η μεταμόρφωσή του σε… ερωτευμένο έφηβο, καθώς η συμπεριφορά του Κρουζ σε καμία περίπτωση δεν θύμισε αστέρα του Χόλιγουντ. Με την απλή αναφορά του ονόματος της Χολμς, ένας μανιακά χαρούμενος Κρουζ άρχισε να χοροπηδά πάνω στον καναπέ του σόου, παραδεχόμενος τον έρωτά του μπροστά στα εκατομμύρια τηλεθεατών της Όπρα. Παρά τον τρελό έρωτά του, στην αρχή τουλάχιστον, ο γάμος του ζευγαριού έληξε με το πολύκροτο διαζύγιό του το 2012, μετά από χρόνια διαμάχη.