Ανάμεσα στα lockdowns της αρχής του χρόνου και στη μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού που εξαπλώνεται και αναγκάζει τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να βάζουν «στοπ» στις μεγάλες συγκεντρώσεις, η… παρέλαση των σταρ για μερικούς μήνες μέσα στο 2021 άφησε πολλά στιγμιότυπα εξαιρετικής αισθητικής και υψηλής αίσθησης του στιλ, ανέφερε η βρετανική εφημερίδα «The Times» που παρουσίασε την λίστα της με τους πιο καλοντυμένες του χρόνου που σιγά σιγά φεύγει.

«Το outfit που εντυπωσίασε περισσότερο», υποστηρίζει πως ήταν εκείνο που φόρεσε η τραγουδίστρια Αντέλ τον περασμένο Οκτώβριο στην πρεμιέρα του NBA, όπου βρέθηκε στο «Staples Center» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μαζί με τον σύντροφό της και ατζέντη πολλών σούπερ σταρ του μπάσκετ – μεταξύ αυτών κι ο… κολλητός του ΛεΜπρόν ΤζέιμςΡιτς Πολ. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το παλτό Louis Vuitton, αλλά και το δερμάτινο καφέ κοστούμι της.

Επόμενη στην λίστα ήταν η τραγουδίστρα Μπίλι Άιλις, για την εμφάνισή της στο MET Gala με το εξαιρετικό μακρύ φόρεμά της. Πήρε αυτή τη θέση γιατί συνήθως ανεβαίνει στη σκηνή με φαρδιά μπλουζάκια και σορτς και οι «ειδικοί» δεν την κατατάσσουν συνήθως στις κομψά ντυμένες.

Επίσης από το ίδιο event ξεχώρισε και η επιλογή της Αμερικανίδας πολιτικού, Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ με το λευκό φόρεμα και το μήνυμα με κόκκινη μπογιά «Tax the Rich» (σ.σ. φορολογήστε τους πλούσιους).

Στην λίστα βρίσκονται και άλλα ονόματα που λίγο – πολύ δεν προκάλεσαν καμία έκπληξη: η Lady Gaga, για παράδειγμα, με το μωβ φόρεμά της στην πρεμιέρα της ταινίας House of Gucci όπου και πρωταγωνιστεί.

Η Χέλεν Μίρεν, παρέδωσε και πάλι… μαθήματα στιλ με την εμφάνισή στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, με το glitter φόρεμά της.

Ακολουθούν, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ, φυσικά, η Ζεντάγια και η Παλόμα Ελσέσερ. Η έκπληξη στην λίστα των πιο καλοντυμένων γυναικών ήταν αναμφίβολα η 19χρονη τενίστρια Έμα Ραντουκάνου, η οποία ήταν εκθαμβωτική στο MET Gala.