Η Γιώτα έφτασε μέχρι την πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό αφού ο εργένης του Bachelor αποφάσισε να μην της δώσει τριαντάφυλλο και έτσι στην τελευταία Τελετή των Ρόδων που έγινε στη Ρόδο εκείνη αποχώρησε από το reality.

Η παίκτρια αποχώρησε επεισοδιακά από το Bachelor αφού τόνισε στον Αλέξη Παππά πως: «Τελικά κατάλαβα ότι ανυπόμονος ήσουν εσύ, όχι εγώ. Αν έβλεπες την άφιξή μου το βράδυ σαν μια όμορφη ταινία θα καταλάβαινες ότι δεν έπρεπε να χειροκροτήσεις. Έπαιξες κι έχασες», και του επέστρεψε τα δώρα που της έκανε.

Ο Αλέξης Παππάς της ζήτησε να κρατήσει τα δώρα που της έκανε, η Γιώτα όμως αρνήθηκε, του γύρισε την πλάτη, αγκάλιασε τις συμπαίκτριες της και αποχώρησε.

Μετά το τέλος της διαδρομής της στο Bachelor η Γιώτα προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 «Ως γνωστόν όλα κάποια στιγμή τελειώνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτήν την εμπειρία που έζησα στο The Bachelor δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ. Δεν κέρδισα την καρδιά του Αλέξη αλλά κέρδισα πολλές από τις δικές σας καρδιές. Πραγματικά θέλω να σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα θετικά σχόλια και την στήριξη όλο αυτό το διάστημα. Και μην ξεχνάτε πάντα να είστε αληθινοί και σε όποιους αρέσετε» έγραψε με νόημα η Γιώτα.