Η Σάσα Σταμάτη, πήγε στο θέατρο Ακροπόλ προκειμένου να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση ο «Κουρέας της Σεβίλλης» όμως εκεί της διαμήνυσαν πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν προτίθεται να βγει στην σκηνή αν εκείνη δεν αποχωρήσει πρώτα από το χώρο, όπως και έγινε. Ο λόγος που οδήγησε τον ηθοποιό να προχωρήσει στην συγκεκριμένη κίνηση ήταν το γεγονός πως η Σάσα Σταμάτη πριν μερικές μέρες διέκοψε παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου επειδή δεν συμφωνούσε με το σατιρικό περιεχόμενο της.

Με την απόφαση του ηθοποιού να μην ανέβει στη σκηνή αν δεν αποχωρήσει από την αίθουσα η Σάσα Σταμάτη, τάχθηκαν ηθοποιοί, παρουσιαστές αλλά και χρήστες του twitter οι οποίοι υποκλίθηκαν στον ηθοποιό. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και εκείνος δεν έδειξε διάθεση να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας, πρώην συνεργάτης και φίλος της Σάσας Σταμάτη, της έδωσε μια συμβουλή από τον «αέρα», για ένα διάστημα να αποφεύγει να πηγαίνει στο θέατρο.

Τι είπε στην Σάσα Σταμάτη η διευθύντρια του θέατρου

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (17/12), την ανακοίνωση πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν θα παίξει αν δεν φύγει εκείνη από το θέατρο, δεν την έκανε η ταξιθέτρια αλλά η διευθύντρια του θεάτρου. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εκπομπής του Ant1 ανέφερε πως η Σάσα Σταμάτη έφτασε στο θέατρο Ακροπόλ ως καλεσμένη και κάθισε στις πρώτες θέσεις. Τότε, μια ταξιθέτρια την πλησίασε και της ζήτησε να κάτσει πιο πίσω. Η Σάσα Σταμάτη χωρίς αντίρρηση υπάκουσε.

Λίγη ώρα μετά, και αφού άλλαξε σειρά η Σάσα Σταμάτη, η ταξιθέτρια την πλησίασε για άλλη μια φορά και την ενημέρωσε πως θα πρέπει να πάει για λίγο στο γραφείο της διευθύντριας του θεάτρου γιατί την θέλει. Η διευθύντρια της είπε πως στεναχωριέται πάρα πολύ γι’ αυτό που θα της πει και την ενημέρωσε πως ο κύριος Χαραλαμπόπουλος είπε πως δεν προτίθεται να βγει στην σκηνή αν δεν αποχωρήσετε από το θέατρο. Η Σάσα Σταμάτη χωρίς να φέρει αντίρρηση έφυγε από το θέατρο Ακροπόλ.

Πήρε τηλέφωνο τον παραγωγό της παράστασης

Ο Ρένος Ρώτας, ο οποίος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «ο Κουρέας της Σεβίλλης» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ανέφερε πως: «Συναποφασίστηκε μαζί με τον παραγωγό μας να μην γίνει η παράσταση σε περίπτωση που χρειαστεί να μείνει στην αίθουσα η Σάσα Σταμάτη. Ήμασταν μέσα, καθυστερήσαμε να ξεκινήσουμε την παράσταση και μάθαμε ότι έγινε γι’ αυτούς τους λόγους. Νομίζω ότι ο μόνος με τον οποίο επικοινώνησε η Σάσα Σταμάτη ήταν με τον παραγωγό».