Με το θέμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την καταγγελία που τον βαραίνει περί revenge porn ασχολήθηκε η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια, μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media συνηθίζει να παίρνει θέση για θέματα της επικαιρότητας. Αυτό έκανε και σήμερα Τρίτη (14/12). Την στιγμή που όλες οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων μεταδίδουν τα ρεπορτάζ τους για τον παρουσιαστή, η Καίτη Γαρμπή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter «κάρφωσε» τον Αντώνη Κανάκη και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ενώ πήγε ένα βήμα παρακάτω την σκέψη της.

«Κάθε μέρα και μια απογοήτευση» έγραψε η Καίτη Γαρμπή και συνέχισε: «Ok το καταλάβαμε. Ο Κανάκης “δεν ήξερε” επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος».

Η Καίτη Γαρμπή πήγε την σκέψη της «παρακάτω» γράφοντας: «Παρακάτω: Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση, για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας, για το φόβο της, το άγχος της, τη ντροπή της, το θυμό της, την ανασφάλεια της, και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;».