Το GNTM 4 μπαίνει στην τελική ευθεία, με την Όλγα να βρίσκεται στους 4 φιναλίστ του διαγωνισμού μόδας. Ο έρωτάς της πάντως με τον συμπαίκτη της Στυλιανό φαίνεται πως καλά κρατεί και εκτός παιχνιδιού.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο σπίτι του GNTM 4, ωστόσο ο Στυλαινός Φλωρίδης και η Όλγα Ντάλα φαίνεται πως ζουν τον έρωτά τους και εκτός διαγωνισμού.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok το ζευγάρι φαίνεται να περπατά στην Αθήνα και να απολαμβάνει τη βόλτα του μαζί, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open..

Όταν ο Στυλιανός είχε αποχωρήσει από το GNTM, το ζευγάρι αποχαιρετίστηκε με αγκαλιές και τρυφερά φιλιά, δηλώνοντας πλέον δημόσια ότι είναι ερωτευμένο.

Με την επιστροφή στο σπίτι, η Όλγα έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά του και περιέγραψε on camera το πως γνωρίστηκαν. Οι δυο τους πρωτομίλησαν στο ξενοδοχείο πριν μπουν στο bootcamp, όπου η Όλγα παραπονιόταν για το φαγητό και ο Στυλιανός της έδωσε το δικό του. Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό έδειχναν ότι είναι κοντά, αλλά δεν είχαν πει ποτέ ότι είναι ζευγάρι. Ο Στυλιανός πριν φύγει από το παιχνίδι δήλωσε ότι στην προσωπική του ζωή έχει ανοίξει την πιο μεγάλη και σημαντική πόρτα.