Οι φήμες για την υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ της Κιμ Κατράλ (τηλεοπτικής Σαμάνθα) και της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχουν φουντώσει εδώ και αρκετά χρόνια. Στην πραγματικότητα, πολλοί θαυμαστές πιστεύουν ότι ο πραγματικός λόγος που η Κατράλ αρνήθηκε να συμμετάσχει στο πολυαναμενόμενο reboot του «Sex and the City» του HBO, «And Just Like That» ήταν επειδή δεν άντεχε να βρίσκεται κοντά στην Πάρκερ. Ποια είναι, όμως, η θέση του Κρις Νοθ, του γοητευτικού Mr. Big, ανάμεσα στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες;

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κρις Νοθ

Κρις Νοθ: Ποια η θέση του στην κόντρα ανάμεσα στην Κιμ Κατράλ και την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Ο δημιουργός της σειράς Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, σύμφωνα με το thelist.com, διευκρίνισε, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, στο The Hollywood Reporter για το reboot της σειράς ότι «Ποτέ δεν υπήρχε το πλάνο των τεσσάρων πρωταγωνιστριών, καθώς η Κιμ Κατράλ για οποιονδήποτε λόγο, δεν ήθελε πια να παίξει τη Σαμάνθα».

Η Κατράλ από την πλευρά της έχει πει στον Πιρς Μόργκαν ότι η ατμόσφαιρα στο σετ της επιτυχημένης σειράς ήταν «τοξική» χάρη στη νοοτροπία της κλίκας των άλλων τριών πρωταγωνιστριών. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Κατράλ είχε θέματα με την Πάρκερ, για την οποία πίστευε ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερη μαζί της.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η Πάρκερ, ωστόσο, πάντα υποστήριζε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους, όπως επανέλαβε στο Vulture το 2018. Τώρα, ο Κρις Νοθ μπαίνει στη μέση και βάζει τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας ότι το κοινό έχει παρεξηγήσει πολύ την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Κρις Νοθ: Πιστεύει ότι το κοινό έχει λανθασμένη εικόνα για την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Σε μια νέα συνέντευξή του στον Guardian, ο ηθοποιός Κρις Νοθ -ο οποίος υποδύθηκε τον Mr. Big στο πλευρό της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο, σε έξι σεζόν του «Sex and the City» και ο οποίος θα επαναλάβει τον ρόλο του στο «And Just Like That»- διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι η συμπρωταγωνίστριά του και μακροχρόνια φίλη του Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι ένα κακοήθες κορίτσι. Παραδεχόμενος ότι είναι «προστατευτικός» απέναντι στην Πάρκερ, ο Νοθ είπε πως «Πρέπει να σας πω, δεν έχω απολύτως καμία ιδέα για το πώς σκέφτεται η Κιμ Κατράλ ή ποια είναι τα συναισθήματά της». Αναγνωρίζοντας, όμως, το πόσο δεμένοι είναι εκείνος και η Πάρκερ, ο ηθοποιός υποστήριξε ότι «οι περιγραφές της Κατράλ για εκείνη δεν πλησιάζουν καν στην πραγματικότητα».

Κιμ Κατράλ

Ωστόσο, έσπευσε να επαινέσει το έργο της Κατράλ ως θρυλικής Σαμάνθα Τζόουνς, αλλά, ανεξάρτητα από αυτό, ο Νοθ συμπλήρωσε πως «Μακάρι να μην είχε συμβεί ποτέ όλο αυτό το πράγμα γιατί ήταν λυπηρό και άβολο». Περιγράφοντας την Πάρκερ ως «στόχο», ο Νοθ αποκάλυψε ότι δεν εντυπωσιάστηκε με τη γενική αντίδραση προς αυτήν, σημειώνοντας: «Απλώς δεν μου αρέσει να βλέπω κανέναν να μιλάει για την Σάρα έτσι… Οι άνθρωποι μπορεί να γίνουν πολύ κακοήθεις».