Τον Μάιο του 1990, η Μαντόνα πόζαρε για το εξώφυλλο του Cosmopolitan για τα 25α γενέθλια του περιοδικού. Τώρα, 25 χρόνια μετά, το μουσικό είδωλο επιστρέφει στο εξώφυλλο του ίδιου περιοδικού, για τον εορτασμό των 50 χρόνων του. Το τεύχος του Μαΐου κυκλοφορεί με τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα-όλα φυσικά με πρωταγωνίστρια τη βασίλισσα της ποπ..

Παρακάτω ακολουθούν ατάκες της για μια σειρά από θέματα που κλήθηκε να σχολιάσει:
Για τη μακροζωία της καριέρας της: «Η δημοτικότητα έρχεται και φεύγει. Θα πρέπει να ξέρετε ποιοι είστε, τι αντιπροσωπεύετε, και γιατί είστε εδώ».

Για τη σεξουαλικότητα και τον ηλικιακό ρατσισμό: «Μη γελιέστε, δεν έχουν αλλάξει και πολλά-σίγουρα όχι για τις γυναίκες. Εξακολουθούμε και ζούμε σε μια σεξιστική κοινωνία που θέλει να περιορίσει τους ανθρώπους…».

Για τους ιντερνετικούς εχθρούς της:
«Μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον υπολογιστή σου ή το κινητό σου και να λες ότι θέλεις-δεν σε ξέρουν. Μπορείς να το πεις και μπροστά μου; Θα το έλεγες και κατάμουτρα; Αμφιβάλω».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.