Για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει καταγγείλει πως έχει δεχθεί από το ίδιο άτομο το οποίο έχουν καταγγείλει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη, μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Πέμπτης (25/11).

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, βίωσε την εμπειρία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηλικία 22 ετών και το είχε πει μόνο στη μητέρα της. «Μίλησα αμέσως μετά την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί έπρεπε πρώτα να το συζητήσω με την οικογένεια μου που δεν το ήξερε. Μόνο στη μαμά μου το είχα πει τη στιγμή που συνέβη, όταν ήμουν 22 χρονών. Μόλις είχα βγει δηλαδή στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γι’ αυτό και θύμωνα και στεναχωριόμουν με όσους λένε “γιατί τώρα”. Γιατί τώρα είναι η ώρα» ανέφερε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Με είχε σοκάρει»

«Με είχε σοκάρει! Ήταν ένα σοκ! Πέρασα πολλά στάδια αλλά είχα την τύχη να γνωρίσω γενναιόδωρους ανθρώπους στη δουλειά και αυτό με βοήθησε να προχωρήσω αλλιώς δεν ξέρω τι θα είχα κάνει» είπε η Παναγιώτα Βλαντή και πρόσθεσε: «Βεβαίως και κατήγγειλα το γεγονός στο ΣΕΗ απλώς είναι παραγεγραμμένο. Το ότι έχει όμως παραγραφεί, δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει. Έκτοτε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο νομίζω πως συναντηθήκαμε μόνο μια φορά, κοινωνικά, αλλά πολύ από απόσταση. Παροτρύνω τον κόσμο να μη ξεχάσει, να θυμάται ότι υπήρξαν αυτοί οι άνθρωποι».