Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Terror» στην οποία πρωταγωνιστεί, η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για τη νέα της δουλειά και εξομολογήθηκε και την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχθεί από συνάδελφό της πάνω στην σκηνή. Η ηθοποιός τόνισε πως αρχικά δεν ήξερε πώς να αντιδράσει όμως στην συνέχεια βρήκε τον τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Ασλάνογλου ανέφερε πως: «Είχα δεχθεί bullying πάνω στη σκηνή καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Όχι εκτός σκηνής αλλά πάνω στη σκηνή. Με το ψιλόβροχο, που λέμε, να με βρίζει, να μου μιλάει άσχημα, να με τσιμπάει, να μου κάνει πράγματα που να μου αποσπούν την προσοχή. Στην αρχή τα έχανα! Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αν αυτό όντως συμβαίνει ή είναι τυχαίο γεγονός»

«Όταν συνειδητοποίησα ότι  συνέβαινε επί τούτου το διαχειρίστηκα. Άκουσε δηλαδή αυτά που έπρεπε να ακούσει. Ακριβώς μετά την παράσταση, όταν είχε έρθει και κοινό να χαιρετήσει στα καμαρίνια, αλλά έφυγε και δεν μας χαιρέτησε καθόλου από τις φωνές» πρόσθεσε η ηθοποιός στην συνέχεια.

Το έργο «Terror» στο οποίο αποφασίζει το κοινό

Τη φετινή θεατρική σεζόν, η Μαρίνα Ασλάνογλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Terror. Ένα δικαστικό θρίλερ του Γερμανού συγγραφέα και νομικού, Φέρντιναντ φον Σίραχ. «Θα παίζουμε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Αθηνών σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου. Το πιο ωραίο σε αυτό το έργο είναι ότι στο τέλος το κοινό είναι οι ένορκοι και αποφασίζει αν ο κατηγορούμενος είναι αθώος ή ένοχος» είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου.