Τα ονόματα των πέντε επικρατέστερων καλλιτεχνών οι οποίοι θα διεκδικήσουν την ευκαιρία να ανέβουν στην σκηνή της Eurovision στην Ιταλία ώστε να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ανακοινώθηκαν από την ΕΡΤ.

Ο Νίκος Γκάνος ο οποίος είχε δηλώσει συμμετοχή για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, αλλά όπως φάνηκε δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ προχώρησε σε μια ανάρτηση – ξέσπασμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, «ανέβασε» δυο instastories στα οποία στράφηκε κατά της μεθόδου που ακολουθεί η ΕΡΤ ώστε να αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

«Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει;»

Αρχικά ο Νίκος Γκάνος έγραψε: «Αυτή είναι η τελική 5άδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική 5άδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική 5αδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει;

Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με «αυτόν» , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο».

Μετά την ανάρτηση, ο τραγουδιστής δέχθηκε πληθώρα μηνυμάτων από τους διαδικτυακούς του φίλους και έγραψε: «Τα είπα και ξαλάφρωσα. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας».