Τη λαχτάρα του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επόμενη διοργάνωση της Eurovision η οποία θα διεξαχθεί στην Ιταλία μετά τη νίκη των Maneskin εξέφρασε ο Νίκος Γκάνος με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής, δημοσίευσε δυο stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τα οποία ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους πως έχει δηλώσει συμμετοχή ώστε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

«Καλησπέρα σε όλους, ξέρετε πόσο πολύ θέλω να πάω στην Eurovision! Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι στην διαδικασία δήλωσης συμμετοχής μου, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 10 Οκτωβρίου. Έχω 2 τραγούδια από τα 3 που μπορώ να προτείνω σαν καλλιτέχνης, θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε ακόμη έναν συνθέτη που έχει κάποιο τραγούδι και πιστεύει ότι θα μπορούσε να διαγωνιστεί στην σκηνή της Eurovision!» έγραψε στο πρώτο μήνυμα του ο Νίκος Γκάνος.

Στην συνέχεια ο τραγουδιστής προχώρησε σε μια διευκρίνιση και τόνισε πως: «Να διευκρινίσω πως δεν έχει γίνει ανάθεση και δεν έχω επιλεχθεί! Απλά δηλώνω την συμμετοχή μου όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.