Η αγαπημένη ηθοποιός, κυρίως των αντρών, Πάμελα Άντερσον κατέθεσε αίτηση για περιοριστικά μέτρα κατά του πρώην συζύγου της, Ρικ Σάλομον. Ο λόγος; Εκείνος την αποκαλεί «κατά συρροή δολοφόνο μωρών», κατά τη δικαστική τους διαμάχη για το διαζύγιο.

Η Άντερσον, προσέφυγε στα δικαστήρια προσκομίζοντας και μια σειρά από emails στα οποία ο παίκτης του πόκερ κατηγορούσε την 47χρονη ηθοποιό ότι είχε υποβληθεί σε πολλαπλές εκτρώσεις κατά τη διάρκεια του γάμου τους (τουλάχιστον δυο φορές ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας), όσο και κατά τη διάρκεια του προηγούμενου γάμου της με τον Κιντ Ροκ.

«Δεν ήξερα ότι ήταν σίριαλ κίλερ μωρών.. πρέπει να κλειστεί μέσα», ισχυρίζεται εκείνος. Όπως γράφει το US magazine, ο 47χρονος λέει ότι η Άντερσον τον ικέτευε να την αφήσει έγκυο ενώ ήταν παντρεμένοι την πρώτη φορά και πως εκείνη τερμάτισε τελικά την εγκυμοσύνη.

Με τη σειρά της, η 47χρονη που έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της στη σειρά «Baywatch», ισχυρίζεται ότι ο Σάλομον προσπάθησε να την στραγγαλίσει κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης και ότι της επιτέθηκε λεκτικά, αποκαλώντας την «πόρνη», και «γριά και σκύλα».